Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni azt, ha valakivel az életed tervezed és annak fontos része volt, és egyszer csak vége?
Aki mindent megadott neked egykor, vőlegényed/menyasszonyod, netán házasok is voltatok, boldogok. Majd egyszer csak szétmentek, és nincs többé?
Nem vár, nem hív, nincs ott.. Mint ahogy az évek alatt minden nap történt.
Ha esetleg meghal hirtelen, akkor életem végéig gyászolnám.
Ha megcsalt, becsapott, valami aljasságot követett el ellenem, akkor nagyon hamar túltenném magam rajta.
Nekem olyan szerencsés természetet adott a Jóisten, hogy a felsoroltak miatt pillanatok alatt kiábrándulok és nem szenvedek, legfeljebb sajnálom az elfecsérelt időt és energiát. A szerzett tapasztalatokat meg a következőnél hasznosítom.
Ennyi!
Bárcsak lenne gyógymód!
Én is szenvedek...
Aki menni akar, azt hagyni kell menni!
A legnagyobb büntetése az lesz, amikor ráébred, hogy mit veszített veled, de akkor te már mással leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!