Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lehet a kapcsolatunknak?
Mondd meg neki az igazat. Szerintem te is úgy vagy, ahogy én voltam. Véged van!
Elmondom az én tüneteimet szakítás előttről:
- alvási rohamok
- elküldtem még randizni is
- látványosan barátként kezeltem
- le "fiam"oztam
- kínnal mentem hozzá
- jó volt nélküle
- boldog voltam, amikor egy pillanatra elfelejtettem, hogy én kapcsolatban vagyok és azt hittem szingli lettem
A legszebb, hogy nem igazán vette észre ezeket, csak sokára, hogy nagy a baj tényleg. Pedig én el is mondtam neki, hogy bajok vannak. Ő mondta, hogy de ne szakítsunk. Ezek után jöttek ezek a súlyos tünetek. Míg odáig jutottam, hogy mikor mondta, hogy majd én hétvégén mikor megyek hozzá... Kész, nem birtam tovább színészkedni, mert a nem merés miatt szinészkedtem egyrészt amikor azt mondtam neki nagy kínnal, hogy szeretlek... Megerőszakoltam magam olyankor, minden egyes szeretlek kimondásakor. De ott már rosszul voltam, mikor ezt kimondta, hogy én megyek hozzá.... Ááá...
17 éves szerelmek ritkán tartanak a sírig, - ennek is vége van.
Mondd meg neki, szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!