Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves lány: Ha nem veszel el idén, akkor a kapcsolatunknak vége?
Közben teherbe is esett, hogy nyomatékosítson.
A srác (30) elvette december végén.
Ez most etikus? Helyes? Szép volt?
Nekem ebből nagyon az jött le, hogy a csaj csak férjhez akar menni, akárkihez, mivel a feleség cím volt a fontos neki, nem a srác személye.
Jól tette! Lehet soha nem került volna sor az esküvőre.
Ha a férfi nem férfi, csak az ágyban helyette ezt is meg kell oldani valakinek így etikusan.
Az oké, hogy a nő férjhez akart menni ennyi idősen.
De szerintem ezzel a sráccal nem kellett volna erőltetni a dolgot.
Egyik barátnőmnek szintén 30 éves volt a párja, 5 évet jártak, jegyesek voltak, de a srác csak hitegette az esküvővel. A lány ezt egyszer megunta és ott hagyta. Azonnal összejött a jelenlegi párjával. Soha nem volt még ilyen boldog, mert érzi, hogy ő tényleg szereti. :) Egy éven belül feleségül is vette.
A lánynak nem ezért kellett volna teherbe esni, a srácnak meg nem december végén kellett volna elvennie.
"Máshogy öregszik egy nő, és máshogy egy férfi."
Igen, nekem is feltűnt, hogy a pasik hamarabb bácsisodnak (kopaszodás+pocak), a nők inkább adnak magukra és tovább megőrzik természetes szépségüket. Legyünk már büszkék, csajok!
Amúgy én nem mennék olyanhoz feleségül, akit szabályosan rá kell erre kényszeríteni, ez nem tudom miért jó érzés egy nőnek…de ők tudják. Persze, hogy nem volt szép a csajtól ez a zsarolás, de ha a pasi belement, akkor az ő baja :D
Bocs Kérdező, de Te lennél az ifjú férj a sztoriban?
A lányt megértem, hogy szeretett volna házasságban élni, de azt nem ahogy a helyzetet kezelte.
Az olyan pasit aki nem akarja ugyanazt amit ő (házasság), ott kell hagyni. Nem pedig teherbe esni, és kierőszakolni az esküvőt. Ennek így előbb utóbb válás lesz a vége mert a pasi nem akarta ezt az egészet, csak jó volt dugni a nőt. Majd keres mást, és ráfogja arra, hogy a lány kizsarolta.
Ezzel az a probléma, hogy ha valaki valamit nem akar, akkor azt nem lehet kierőszakolni. Tehát a pasinak sem kellett volna elvenni a nőt ha nem akarja. Védekezhetett volna, és akkor nem ejtette volna teherbe. Ha pedig a lány szakít, keresett volna magának olyan nőt aki szintén nem akar házasodni és boldog lett volna. Mondhatott volna nemet is. A gyerekről gondoskodhat úgy is hogy nem veszi el az anyukát és nincs vele párkapcsolatban. Férjecske most eszi amit főzött magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!