Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége van a kapcsolatunknak?
Sziasztok!
22 éves lány vagyok,2 és fél éve vagyok együtt a mostani párommal.Az utóbbi hónapokban egyre több volt a veszekedés,egyre többet voltunk rosszban:(
A leggyakoribb ok az volt,hogy elfelejt törődni velem,minden más fontosabb neki mint én.Amikor szóváteszem,újra jó minden,de kis idő elteltével megint ugyanott vagyunk.
Jelenleg hazaköltöztem,napok óta nem is beszéltünk,nem is keres,mintha nem hiányoznék neki... :(
Most mi lesz,ennyi volt?Azért nem keres,mert nem akarja menteni a kapcsolatot?ÉS azért viselkedett,viselkedik igy velem,mert már nem szeret annyira? Nem akarja folytatni?
Értelmes válaszokat irjatok lécci !
Szerintem ezt zárjátok le. Parancsra nem lehet senkivel sem foglalkozni. Ha meg magától nem akar, akkor annyi. Csak megszokásból volt veled.
Amúgy meg a következő kapcsolatodban mindig hagyj 1 kis szabadságot a pasinak, és hagyd neki, hogy ő vadásszon le téged, ne várdd el a törődést. Légy annélkül is egész és boldog, meglásd, le se tudod majd vakarni magadról. ;)
Azert koltoztem haza a szuleimhoz,hogy lassa,elveszithet,nem bocsajtok meg mindent. De ugy latszik,hogy annyira nem erdekli,kulonben keresne..
Most ugy allok,hogy lepek en,es meglatjuk mi lesz :(
Csak a saját példámat tudom elmondani, te ne legyél akkora balfék mint amekkora én voltam...
Majdnem 6 év együtt járás (ebből 1,5 év együtt élés) után szünetet kért ő, a dolgaink már régen nem mentek jól, rengeteget veszekedtünk, én hazaköltöztem szüleimhez, 1 hónapig csak beszélgettünk telefonon, nem találkoztunk h meglássuk jobb-e külön, vagy hiányzunk egymásnak és próbáljuk meg újra, úgy döntöttünk megpróbáljuk, eljött a már lefoglalt közös külföldi nyaralásra, majd ebből hazaérvén kiderült (nem ő vallotta be) hogy az 1 hónap alatt végig más csajt kefélt.
Azóta is sajnálom hogy abban a pillanatban mikor szünetet kért nem szakítottam vele.
Én is ettől félek :/
De ismerem magam,vagyok olyan hülye,hogy meg fogom vele próbálni,ha ő is akarja.De valahogy érzem,hogy nem lesz jó a végkifejlet :(
Az utolsó mondatban van a lényeg,hogy nem keres:(
Ha hiányoznék neki keresne,én telefonnal a kezemben alszom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!