Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm el fog menni koleszba. Vége a kapcsolatunknak?
Ha mindketten szeretnétek, akkor nem lesz vége.
Először is, ez a helyzet még csak egy év múlva lesz, tehát addig lehet, hogy egyébként is összevesztek.
Ha addigra még együtt lesztek, akkor szerintem egy évet simán ki lehet bírni. És ez ugye nem is 12 hónap, mert csak az iskolaévre vonatkozik.
Igazából a barátnődön fog múlni, hogy mennyire változik majd meg, milyen hatással lesz rá az új környezet, az új ismerősök.
Jaj, most olvastam az utolsó mondatodat!
Gáz!
Ez a lány már most nem akar veled lenni, ha már azt tervezi, hogy egy év múlva, hogyan legyen vége.
Nem kell rögtön erre gondolni szerintem, hogy vége lesz a kapcsolatotoknak, nekem gimnáziumba volt egy srác osztálytársam, a barátnőjével 3 évig voltak így, 220 km távolságban egymástól, aztán leérettségiztünk, egy városban folytatták az életüket és azóta is együtt vannak, immár kb. 5-6 éve! Szóval fel a fejjel! ;)
Én azt gondolom, hogy minden csak hozzáállás kérdése, na meg persze emberfüggő is a dolog, mert személy szerint én alkalmatlan lennék egy távkapcsolatra, de persze nem mindenki ugyanolyan. Írtad, hogy beszéltél erről a barátnőddel és azt mondta nem lesz sok ideje, stb., nem akarok vészmadár lenni, de nem ez lenne a megfelelő hozzáállás, hogy még el sem ment, de már a kibúvókat keresi. Biztos, hogy szilárd alapokon nyugszik a kapcsolatotok? Nem akarlak megbántani, csak szerintem ez a hozzáállás a részéről nem túl pozitív. Alapból nem ment még el, nem is tudja mi milyen lesz ott, mire lesz ideje és mire nem, mennyi szabadideje lesz, stb. Nyilván ez majd ott fog kiderülni és ott fogja meglátni. Egyébként szerintem ha a két fél akarja, simán működhet így is a kapcsolat, csak tenni kell érte! :)
Remélem a lehető legpozitívabban alakul majd a történetetek! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!