Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm el fog menni koleszba. Vége a kapcsolatunknak?
Lathatoan le akar pattintani. Torodj bele. Amugy sem vagytok egy szellemi szinvonalon, az egyetemen nalad sokkal intelligensebb, intellektualisan vonzobb sracokkal fog talalkozni.
Ez van, keress magadnak hozzad illo baratnot.
Amugy a tapasztalatok szerint az ilyen diakszerelmek nem elik tul az ilyen szituaciokat. A csajod bekerul egy teljesen uj, vibraloan izgalmas kornyezetbe, te leszel az elso akit el fog felejteni.
Mindenkinek arra van ideje amire akarja.
Volt nekem is olyan exem, aki egy idő után csak a kifogásokat kereste amikor találkozni akartam vele.
Hiába szerettem és Ő jelentett MINDENT!
De sebaj, túléltem. TE is túl fogod. Lesz majd más!
Nem akarlak elkeseríteni, de szemmel láthatóan ő nem is akarja, hogy folytatódjon ez a kapcsolat.
Tapasztalatból mondom, hogy ennél nagyobb akadályokat is le lehet küzdeni. Csak ő egyszerűen nem akarja. Amiket mond, az mind csak üres kifogás. Persze, már jó előre kijelenti, hogy nem fog ráérni? Ennél átlátszóbb lerázós duma nem is kell.
Tudom, hogy ez neked most neheéz, de felejtsd őt el, egy kapcsolathoz két ember kell, és szemmel láthatóan ő ezt nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!