Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt várjak, hogy újra felvehessem a kapcsolatot az ex-szel? Elfogadom, hogy köztünk vége, de barátként nem szeretném elveszíteni, nagyon fontos nekem.
Cirka egy évig voltunk se veled, se nélküled kapcsolatban, ő - állítása szerint - sosem volt belém szerelmes. De nagyon jó, sőt a legjobb barátok lettünk. Minden időnket együtt töltöttük, és annak ellenére, hogy ő nem úgy szeretett engem, én boldog voltam mellette. Ő szenvedett, sokszor ki akart zárni az életéből, de eddig sosem tudta megtenni. (Én sosem kerestem, sosem zaklattam az ilyen "menekülési kísérletei" alatt, mindig ő jött vissza hozzám.) Most pár hete minden kapcsolatot megszakított velem, mondván, hogy amíg része vagyok az életének, nem tud továbblépni. (Bár ha nem szerelmes belém, nem értem, hogy miért, mindegy.) Ez véglegesnek tűnik, semmilyen formában nem kommunikál velem, minden kommunikációs platformon tiltva vagyok nála.
Szeretem őt, elfogadom azt, hogy velem nem boldog, legyen hát boldog mással, elengedem, ha ő ezt akarja. Nem várom, hogy visszajöjjön hozzám. (Nagyon szenvedek, de ez van, majd elmúlik.) DE azt nem tudom elfogadni, hogy soha többé nem látom, a barátsága, a társasága nagyon sokat jelent nekem. Az lenne a kérdés, hogy mennyi idő után kereshetem meg őt, nem visszahódítási szándékkal, hanem csak azért, hogy valahogy visszacsempészhessem az életembe? Nagyon hiányzik.
25/N
Minimum fél év de 1 év jobb lenne szakítás után nincs barátság mert amíg tombolnak az érzelmek
nem tudtok felszabadultan együtt bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!