Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mondott valakinek ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondott valakinek ilyet a párja, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Összeköltözés előtt:

"Előbb lássuk meg, képesek vagyunk-e kibírni egymást egy lakásban."

"Nem tudom, miért kezdtem bele ebbe a kapcsolatba, régen volt, általában arra sem emlékszem, mi volt az előző héten."

Szerintem sem volt belém szerelmes az elején még (ehhez idő is kellhet, én az voltam), de mégis az első konfliktusunkat maximálisan meg akarta oldani és azóta itt van nekem rendben mindennel, ami csak lehetséges.

De ez a két mondata a megbeszélésünk alatt is bántott... :( Tudom, hogy nem hasonlítunk akármiben, de láttam jó kapcsolati dinamikákat, ahol azokból konfliktus se lett, amiket nekünk át kellett beszélni.

Lehet bennem van a hiba, de engem mindig bántott, hogy nőként a szintlépést nekem kellett mindig szóba hozni. Az összeköltözés se lett volna téma, ha nem hozom fel én. :/

És persze, tudom hogy van női vezetés, meg női vonzás, irányítás... az aggályaimra annyit mondott hogy de hát ő nem volt ellene az összeköltözésnek, amikor szóba hoztam.

Vannak házas barátaim. Ott a férfi hozott fel minden következő lépést, udvarolt.

Nekem sosem volt olyan párom, aki oda meg vissza volt értem, ez az első, ahol téma lett az összeköltözés.

Szeretném megpróbálni, mert nem hiszem, hogy lesz elsöprő szerelem valaha is a másik oldalról felém. Én nagyon bele voltam zúgva az elején, most is szeretem, de bánt, hogy ő sosem èrezte, amit én. :(

jan. 19. 22:26
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
71%

Évekig ilyenek jutottak nekem is.

Nem akartak semmi komolyat.

Aztán lett önbizalmam 35 éves koromra, akkor ismertem meg a férjem. Ő udvarolt, össze akart költözni, házasságot akart, gyereket,építkezni.

A mai napig udvarol.

De szerintem ha egy kis nyuszika lennék a sarokban aki mindig összehuzza magát, még mindig nem lenne férjem....

jan. 20. 01:04
 12/58 anonim ***** válasza:
85%
Mi az hogy "egy lakásban"? Először is nem mindegy milyen az a lakás, mert van olyan ahol még a nárcik se veszekednek mert olyan kényelem és chill van, és van olyan ahol mindenki kikészül függetlenül attól hogy élete szerelmével van. Pl mekkora a lakás, zajos e és a többi. Lehet volt néhány rossz élménye, és tart tőle, ami nem csoda mert elég nehéz eleve normális helyet találni.
jan. 20. 01:53
 13/58 anonim ***** válasza:
64%

Hát amit leírtál, pont azt jelenti, hogy szexre tart :D

Itt van egy nő, akinek nem kell előjáték, hiszen egyből berakhatja (neked kellene előjáték, csak besz.ri vagy mondani neki... szóval nem kell neked előjáték) lök kettőt aztán szevasz. Te mindezt szó nélkül tűröd. Lesz.rja, hogy ez neked fáj, alapból nem jut eszébe, hogy kényeztessen még az orál sem érdekli (hogy adja neked), te meg semmit nem "hisztizel", hogy néha azért jó legyen neked.

Mondjuk lehet azért is nem szeret téged, mert ilyen kis balek vagy. Lehet még jól is esne neki, hogy néha megmondod, mit szeretnél. De lehet nem.

Remélem azért akkora balek nem vagy, hogy te leszopod őt...

jan. 20. 03:44
 14/58 A kérdező kommentje:

Van előjáték, mert én anélkül nem tudnék! És még így is nagy néha. De orál nincs. Én sem adok.

Nekem van lakásom, neki is és azt akarja h én menjek hozzá. Én azt a lakást nem szeretem, de ő meg ezt nem és 10/9 alkalom a nők szoktak alkalmazkodni. De ebből nekem előnyőm nem lesz. Nem ért a házi munkákhoz, főzni sem igazán tud. 3 féle ételt, azokat is elsózza. :D

Szerintem inkább anyuka kellhet neki szexuális funkciókkal.

Autóval visz elég sok helyre meg jön értem. Kiakadt, h engem ez nem tesz boldoggá. Ha elmegyünk valahová, általában ő fizet.

jan. 20. 05:41
 15/58 A kérdező kommentje:

11-es ez a stílus kicsit lekezelő. Járok pszichológushoz, dolgozom magamon. Nem önbizalom kell a pasizáshoz hanem önismeret és nem vonzani egy rossz mintat. Én okkal vonzom ezt a típust. Kimehetek a "húspiacra" amíg nem dolgoztam fel jó pár traumámat nehezen fog jönni másmilyen típus. Ezért is megyek terápiába.

Azzal most nem foglalkozunk, hogy engedjem el az embert mert egyelőre ez a gondolat még fáj. Voltak szép elményeink.

jan. 20. 05:45
 16/58 anonim ***** válasza:
73%

De hát leírod :DD hogy mielőtt ismerkedsz, dolgoznod kellene magadon, erre osszejossz egy ilyen emberrel.

Katasztrofa vagy

jan. 20. 07:26
 17/58 A kérdező kommentje:
Katasztrófa az te vagy a stílusoddal. 3 diplomám van, és jól keresek. Vannak szempontok, aminek megfelel egy férfi az elején, aztan rájössz h amúgy marhára nem más szempontból. Van ilyen.
jan. 20. 11:08
 18/58 A kérdező kommentje:
Sokaknak irtó baklövés az első kapcsolata. És nem mindenkinek sikerül ez fiatalon...
jan. 20. 11:22
 19/58 anonim ***** válasza:
83%

Mégis hogy jön ide, hány diplomád van???

De itt nem a férfival van a baj! Mármint vele is, de az az ő története. Itt veled van a baj, mert még mindig vele vagy. Nem fogtad még fel?

jan. 20. 11:39
 20/58 anonim ***** válasza:
27%
Ne idegeskedj már 19-es, árt a szépségednek.
jan. 20. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!