Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?
39. " hogy lehet egész nap heverészni?"
Simán, ha az ember egész héten korán kelt, melózott és elfáradt.:)
Nem mindenkinek van energiája ide oda rohangálni még szabadnapokon is , mint valami mérgezett egér.
"Nem verem a seggem a földhöz a házi munka miatt, gyorsan megcsinálom aztán kész."
SZuper! AKkor váltakozva a pasika is megcsinálhatja gyorsan, míg a nő pihen.
42. Ezek szerint nem tudod, de az emberek energiaszintje nem azonos.
Engem pl egész életemben, igen , tizenévesen is, nagyon leszívott a korán kelés, akkoriban suli, ( korkrétan tanulás közben volt sokszor, hogy bealudtam. Most már nyilván munka miatt van ez, bár 1 fokkal jobb mert nem 5.30kor kell kelnem mint iskolába menet, hanem 8kor, hogy melóba jàrjak. hétvégeken, szabadság alatt pl délután 3 elött biztosan nem kelek fel. Fél 3ig aludni szoktam, utána meg még egy kicsit heverészek, csak aztán mászom ki az ágyból. Ennyi pihenés pluszba kell, hogy ne legyek zombi.
El kell fogadni van akinek az a kikapcsolódás és pihenés, ha kimozdul valahova akár a barátaival, akár egyedül vagy szimplán az otthoni teendőkkel halad. Van akinek meg az ha pihenhet otthon szabadnapján. Szerintem első sorban nem azt kéne megszólni, aki x munkanap után 1 napot kevés produktummal végig piheni a napot. Sok ember abszolút nem is dolgozik, nem csinál semmi olyat amiben lefáradhatna, él mint hal a vízben és mégis pihen egyfolytában.
#44 Jó ötlet az előttem szóló tanácsa. Férfiaknál főleg gyakori a vas hiány pl. De lehet ez több minden is, de érdemes lenne ezzel felkeresned a háziorvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!