Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?

Figyelt kérdés
Ez valami genetikai ok? Nem csak a mostani párom, az összes eddig ilyen volt. Jelen esetben 2 hete szabin vagyok, ünnepek alatt össze vissza családlatogatás stb... Most 2 napja nem csinálok semmit, csak tényleg pihenek, sorozatot nézek stb. És már jönnek a megjegyzések. 😀 Hozzáteszem a kapcsolatban én vagyok, aki mindenfelé menne, ő ülne itthon, szóval örül, hogy épp nem akarok sehova menni. Nem vagyok alkesz semmirekellő munkanélküli, egész évben dolgozok, szerencsére elég jól keresek, neki pl nem is kell dolgoznia, csak heti pár órában van hobbi munkája... Szóval éhen sem halunk ha pihenek, plusz úgyanúgy 😀 de már érezhetően zavarja, hogy 2 napja pihenek. De igazából évközben is, munka után elfekszek a kanapén megérzi és jön valamivel, közbe előtte ő két napig meg se mozdult onnan 😀 ez valami genetikai hülyeség?

jan. 2. 19:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
66%

39. " hogy lehet egész nap heverészni?"

Simán, ha az ember egész héten korán kelt, melózott és elfáradt.:)

Nem mindenkinek van energiája ide oda rohangálni még szabadnapokon is , mint valami mérgezett egér.

jan. 3. 22:17
 42/49 anonim ***** válasza:
58%
De az egésznapos hevereszesnek nem a rohangalas az ellentéte. Csak tényleg érthetetlen nekem, hogy amikor valaki otthon van, hogy tud naphosszat feküdni. Ha a környezetemben ezt csinálná valaki, azt hinném, hogy beteg.
jan. 4. 12:44
 43/49 anonim ***** válasza:

"Nem verem a seggem a földhöz a házi munka miatt, gyorsan megcsinálom aztán kész."

SZuper! AKkor váltakozva a pasika is megcsinálhatja gyorsan, míg a nő pihen.

jan. 4. 22:45
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

42. Ezek szerint nem tudod, de az emberek energiaszintje nem azonos.

Engem pl egész életemben, igen , tizenévesen is, nagyon leszívott a korán kelés, akkoriban suli, ( korkrétan tanulás közben volt sokszor, hogy bealudtam. Most már nyilván munka miatt van ez, bár 1 fokkal jobb mert nem 5.30kor kell kelnem mint iskolába menet, hanem 8kor, hogy melóba jàrjak. hétvégeken, szabadság alatt pl délután 3 elött biztosan nem kelek fel. Fél 3ig aludni szoktam, utána meg még egy kicsit heverészek, csak aztán mászom ki az ágyból. Ennyi pihenés pluszba kell, hogy ne legyek zombi.

jan. 4. 23:48
 45/49 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért szerintem egy verkepet csinaltass, mert ez már bőven túl van az egészséges határon. Meglepődnék, ha nem lenne valami hiánybetegséged.
tegnapelőtt 09:32
 46/49 anonim ***** válasza:

El kell fogadni van akinek az a kikapcsolódás és pihenés, ha kimozdul valahova akár a barátaival, akár egyedül vagy szimplán az otthoni teendőkkel halad. Van akinek meg az ha pihenhet otthon szabadnapján. Szerintem első sorban nem azt kéne megszólni, aki x munkanap után 1 napot kevés produktummal végig piheni a napot. Sok ember abszolút nem is dolgozik, nem csinál semmi olyat amiben lefáradhatna, él mint hal a vízben és mégis pihen egyfolytában.

#44 Jó ötlet az előttem szóló tanácsa. Férfiaknál főleg gyakori a vas hiány pl. De lehet ez több minden is, de érdemes lenne ezzel felkeresned a háziorvosod.

tegnapelőtt 10:41
 47/49 anonim ***** válasza:
#46 a vashiány a nőknél gyakori, nem a ferfiaknál... ettől függetlenül lehet, hogy ez a baja.
tegnapelőtt 10:50
 48/49 anonim ***** válasza:
Értem akkor rosszul tudtam. Terhességem során nekem is vas hiányom volt és hát tényleg egész másfajta fáradtságot tud okozni az biztos
tegnapelőtt 11:23
 49/49 anonim ***** válasza:
45. Miért lenne bármi bajom? Csakert alszom és amúgy a korán keléstől fáradt vagyok? Teljesen természetes dolog. Egyébként többször voltam már régebben is, és most már idősebben is, de nem találtak semmi problémát.
tegnapelőtt 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!