Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?
20
Amelyikben gyerek van, főleg kisgyerek, ott jóval több is.
Az engem is irritál ha férjem sokat fekszik :D Nem ha alszik 1-2 órát, hanem elfekszik a kanapén a nappaliban. Egyszerűen engem is lehúz vele az életről is, teljesen leszívja már a látványa is az összes életenergiám. Mondtam is már neki, ha feküdni akar, akkor menjen át a hálóba és ott feküdjön, csak én ne lássam. :D Mert nem zavar a tény, hogy fekszik, csak a látványa...Én tele vagyok hangulattal, kedvvel, és akkor látni hogy csak életuntan fekszik...Mert ránézésre nem a pihenést sugározza az ember ilyenkor, hanem az életuntságot.
Aztán hogy más nőnek miért okoz gondot, azt nem tudom...
Mostohaanyám pl mártír volt, őt ezrt zavarta, hogyha merészelt bárki leülni a seggére, jött a hiszti, hogy "én bezzeg soha"... idióta.
Bármikor pihenhetett volna mert 4 felnőtt élt rajta kívül a háztartásban, de ő mindig csinált valamit, cserébe állandóan hisztizett.
Nálam abszolút alap, ohgyha a vőlegényem csak feküdne egész nap, vagy pihenne, tegye.
Én is lefekszek mellé, vszeg szexelünk, kaját gyors összedobok, de nem problémázok ilyenen.
Itt mindenki írja a véleményét az adott helyzetről, de az egyik tényt, szinte mindenki figyelmen kívül hagyja.
Ez a helyzet NEM csak az adott esetben történt meg, hanem eddig MINDEN nőjével. Függetlenül attól, hogy azok dolgoztak-e vagy sem :D azért szerintem ha eddig minden nője lustának nevezte, abban lehet valami. Vagy ő keres olyan nőket, akik ilyen természetűek vagy tényleg lusta, csak nekünk másképp tálalja a valóságot.
És mielőtt femináciztok: fordított esetben ugyanezt válaszoltam volna. Abban is egyetértek, ha a nő nem dolgozik, akkor otthon csinálja meg a házimunkát, ez egyértelmű.
Viszont én leragadtam annál, hogy több különböző nő találta lustának a kérdezőt.
Egyedül élek főzök, mosok és takarítok magamra. Nem nagy cucc e mellett segítik szüleimnek amikor tehetem és persze dolgozom.
Nem verem a seggem a földhöz a házi munka miatt, gyorsan megcsinálom aztán kész.
Nem értem emberek miért akadnak le ezen annyit.
30F
"pihenek, sorozatot nézek stb."
Ő nem fér bele a pihenésedbe? Mit csinál ilyenkor? Várja, hogy beszélgessetek vagy elmenjetek együtt valahova?
Vagy csak toporog egyedül és szenved a társas magánytól?
Engem nem zavar, a párom szabadnapokon, szabadság alatt/ ünnepek alatt pl nem csak sorozatozik/ játszik a gépén és így pihen, hanem konkrétan délutánonként is szokott ilyenkor aludni 2 órát kb. Egyáltalán nem zavar:)úgy tűnik rosszul választasz párt/ az ilyen típusúaknak vagy vonzó.
Ettől még nem minden nő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!