Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?

Figyelt kérdés
Ez valami genetikai ok? Nem csak a mostani párom, az összes eddig ilyen volt. Jelen esetben 2 hete szabin vagyok, ünnepek alatt össze vissza családlatogatás stb... Most 2 napja nem csinálok semmit, csak tényleg pihenek, sorozatot nézek stb. És már jönnek a megjegyzések. 😀 Hozzáteszem a kapcsolatban én vagyok, aki mindenfelé menne, ő ülne itthon, szóval örül, hogy épp nem akarok sehova menni. Nem vagyok alkesz semmirekellő munkanélküli, egész évben dolgozok, szerencsére elég jól keresek, neki pl nem is kell dolgoznia, csak heti pár órában van hobbi munkája... Szóval éhen sem halunk ha pihenek, plusz úgyanúgy 😀 de már érezhetően zavarja, hogy 2 napja pihenek. De igazából évközben is, munka után elfekszek a kanapén megérzi és jön valamivel, közbe előtte ő két napig meg se mozdult onnan 😀 ez valami genetikai hülyeség?

jan. 2. 19:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

20

Amelyikben gyerek van, főleg kisgyerek, ott jóval több is.

jan. 2. 22:10
 32/49 anonim ***** válasza:
24%

Az engem is irritál ha férjem sokat fekszik :D Nem ha alszik 1-2 órát, hanem elfekszik a kanapén a nappaliban. Egyszerűen engem is lehúz vele az életről is, teljesen leszívja már a látványa is az összes életenergiám. Mondtam is már neki, ha feküdni akar, akkor menjen át a hálóba és ott feküdjön, csak én ne lássam. :D Mert nem zavar a tény, hogy fekszik, csak a látványa...Én tele vagyok hangulattal, kedvvel, és akkor látni hogy csak életuntan fekszik...Mert ránézésre nem a pihenést sugározza az ember ilyenkor, hanem az életuntságot.

Aztán hogy más nőnek miért okoz gondot, azt nem tudom...

jan. 2. 22:11
 33/49 anonim ***** válasza:
82%

Mostohaanyám pl mártír volt, őt ezrt zavarta, hogyha merészelt bárki leülni a seggére, jött a hiszti, hogy "én bezzeg soha"... idióta.

Bármikor pihenhetett volna mert 4 felnőtt élt rajta kívül a háztartásban, de ő mindig csinált valamit, cserébe állandóan hisztizett.

Nálam abszolút alap, ohgyha a vőlegényem csak feküdne egész nap, vagy pihenne, tegye.

Én is lefekszek mellé, vszeg szexelünk, kaját gyors összedobok, de nem problémázok ilyenen.

jan. 2. 22:22
 34/49 anonim ***** válasza:
19-es, én pl htb vagyok egy ideje, mert még nem találtam másik munkát (külföld, kicsit macerásabb), a napi házimunka aktívan max 2 óra, nem 8 óra plusz utazás 😉
jan. 2. 22:25
 35/49 anonim ***** válasza:
51%

Itt mindenki írja a véleményét az adott helyzetről, de az egyik tényt, szinte mindenki figyelmen kívül hagyja.

Ez a helyzet NEM csak az adott esetben történt meg, hanem eddig MINDEN nőjével. Függetlenül attól, hogy azok dolgoztak-e vagy sem :D azért szerintem ha eddig minden nője lustának nevezte, abban lehet valami. Vagy ő keres olyan nőket, akik ilyen természetűek vagy tényleg lusta, csak nekünk másképp tálalja a valóságot.

És mielőtt femináciztok: fordított esetben ugyanezt válaszoltam volna. Abban is egyetértek, ha a nő nem dolgozik, akkor otthon csinálja meg a házimunkát, ez egyértelmű.

Viszont én leragadtam annál, hogy több különböző nő találta lustának a kérdezőt.

jan. 2. 22:57
 36/49 anonim ***** válasza:
0%

Egyedül élek főzök, mosok és takarítok magamra. Nem nagy cucc e mellett segítik szüleimnek amikor tehetem és persze dolgozom.

Nem verem a seggem a földhöz a házi munka miatt, gyorsan megcsinálom aztán kész.

Nem értem emberek miért akadnak le ezen annyit.

30F

jan. 3. 05:05
 37/49 anonim ***** válasza:
#26 Tehát akkor mit csinál egész nap otthon van dolgozik heti pár órát, ritkán ha úgy tartja kedve főz valamit és ennyi ? De még azt is ketten csináljátok. Hát neked kéne felszólalnod ez ellen és szembesíteni a helyzettel. Amúgy nem véletlen, ha már a sokadik ilyen nőt fogod ki, tudatalatt ugyanazt a sémát követed. Sokan a szülei mintáját követik pl. De hogy válaszoljak is a kérdésre, nem koránt sem minden nő ilyen. Baratnőim max akkor “panaszkodnak” , ha huzamosabb ideig nem csinálnak együtt semmi közös programot.
jan. 3. 09:36
 38/49 anonim ***** válasza:

"pihenek, sorozatot nézek stb."

Ő nem fér bele a pihenésedbe? Mit csinál ilyenkor? Várja, hogy beszélgessetek vagy elmenjetek együtt valahova?

Vagy csak toporog egyedül és szenved a társas magánytól?

jan. 3. 14:04
 39/49 anonim ***** válasza:
A pihenéssel semmi baj nincsen, de nekem érthetetlen, ha egy egészséges ember naphosszat "fekszik", és ez az össz tevékenysége. Hogy lehet egész nap heverészni?
jan. 3. 19:00
 40/49 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, a párom szabadnapokon, szabadság alatt/ ünnepek alatt pl nem csak sorozatozik/ játszik a gépén és így pihen, hanem konkrétan délutánonként is szokott ilyenkor aludni 2 órát kb. Egyáltalán nem zavar:)úgy tűnik rosszul választasz párt/ az ilyen típusúaknak vagy vonzó.

Ettől még nem minden nő ilyen.

jan. 3. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!