Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?

Figyelt kérdés
Ez valami genetikai ok? Nem csak a mostani párom, az összes eddig ilyen volt. Jelen esetben 2 hete szabin vagyok, ünnepek alatt össze vissza családlatogatás stb... Most 2 napja nem csinálok semmit, csak tényleg pihenek, sorozatot nézek stb. És már jönnek a megjegyzések. 😀 Hozzáteszem a kapcsolatban én vagyok, aki mindenfelé menne, ő ülne itthon, szóval örül, hogy épp nem akarok sehova menni. Nem vagyok alkesz semmirekellő munkanélküli, egész évben dolgozok, szerencsére elég jól keresek, neki pl nem is kell dolgoznia, csak heti pár órában van hobbi munkája... Szóval éhen sem halunk ha pihenek, plusz úgyanúgy 😀 de már érezhetően zavarja, hogy 2 napja pihenek. De igazából évközben is, munka után elfekszek a kanapén megérzi és jön valamivel, közbe előtte ő két napig meg se mozdult onnan 😀 ez valami genetikai hülyeség?

jan. 2. 19:11
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
55%

Menjen el dolgozni!

jan. 2. 19:44
 12/50 anonim ***** válasza:
74%

Én abszolút feminista vagyok, számomra a kapcsolatomban nem is kérdés, hogy ha felesben fizetünk, akkor felesben csináljuk a házimunkát, és különösen allergiás vagyok pl arra, ha egy férfi "segítségként" hivatkozik arra, hogy tisztán tartja a környezetét.

No de... Ennek azért az a feltétele, hogy a nő is dolgozik. Az mégsem fair, hogy a pasi all inclusive módon eltartja, és emellett még a háztartásnak is viszi felét.

Egy gyermektelen, gépesített háztartásban akkor sincs 8 óra tennivaló, ha az év minden napján csillog-villog a ház.

Úgyhogy ha valaki nem kel fel reggel 6-kor, nem zötyög a munkába, nem húz le ott 8 órát, mert valaki eltartja, akkor ne legyen már büdös azt a napi 1-2 óra házimunkát elvégezni.

Ismétlem, NEM egy (vagy több) kisgyerekkel otthon maradt anyukákról beszélek, hanem ép, egészséges nőkről, akiknek nincs napi munkájuk.

jan. 2. 19:57
 13/50 anonim ***** válasza:
71%

Miért van az hogy minden férfi GENETIKAILAG olyan, hogy a nőjének kell menedzselnie minden kettejükkel kapcsolatos dolgot, mert önállóan a füvet lenyirni nem jut eszükbe?

Minden nő ismerosom melletti "férfi" olyan mint egy óriás csecsemő,ha nem szólnak rájuk hogy a közös eletukbe teendők is vannak,csak videojatekozni meg lustalkodni tudnak a kanapén mint annak idején anyukájuknál

jan. 2. 20:01
 14/50 anonim ***** válasza:
59%

11 ha már így is minden rá van szakadva hova lehetne tetézni? Szetinted akkor munka mellett mi lenne belole? Munka plusz haztartas plusz gyerek plusz rokondag plusz főzes plusz számlák plusz logisutika plusz gyerekházi plusz minden.

Aztán a palik ilyenkor lépnek.le.is mikor tönkrement a nő. Merthát hogynezkimá' meg. Félhullazombi.

jan. 2. 20:04
 15/50 anonim ***** válasza:
34%
#12: Szerintem ha a férfi egyedül keres, Ő tartja el, akkor még sok gyerek mellett is a nő dolga a többi.
jan. 2. 20:12
 16/50 anonim ***** válasza:
86%
Na most én is igy vagyok, deci 20. óta itthon vagyok, csak 10.-én kell bemennem dolgozni arra a hétre csak egy napra mert akkor jár le az összes szabim ami tavalyról maradt. Hát még úgy szilveszterig tevékeny voltam én is volt egy maszek melóm amit csinálgattam meg itthon is ezt-azt. Nem piálok én sem de most szilveszter óta csak döglök. Nekem se nézi jó szemmel az asszony pedig én itthon villanyt, vizet szerelek burkolok, festek (a villany-viz az a szakmám is). Egész szépre megcsináltam itthon mindent de tényleg mindet úgy hogy szakemberre nem kellett költeni egy forintot se, ez sok millió forint spórolás. Na mindegy, alapvető amúgy hogy én is takaritok, mosogatok, főzni csak nagyon alapszinten tudok de azt biztosan. Az a baj hogy sok nő nem tudja elengedni magát mindig keres vagy talál valami munkát ami bőven ráérne és helyette feküdhetne ő is.
jan. 2. 20:14
 17/50 anonim ***** válasza:
34%
Itthon a bak macskánk is csak döglik a lány macska meg jön megy nem fekszik annyit, nem értem miért baj ha kinyitok egy sört meg fekszem egy kicsit.
jan. 2. 20:16
 18/50 anonim ***** válasza:
71%

15

Ez is egy vélemény, de nem erre utaltam, hanem a csecsemővel való otthon maradásra.

Azért amikor a terhesség és szülés utáni fizikai felépülés, az alváshiány és egy törékeny csecsemő gondozása egyszerre szakad egy nő nyakába, nem föltétlenül nagy kérés a pasitól, hogy elmosogasson maga után. Én legalábbis tüzet okádnék, ha 9 hónap terhességet és a szülést követően, miután minden éjjel felkelek a gyerekhez, gondozom, etetem, mosdatom stb. a pasim hirtelen elfelejtené, hogy kell elindítani a mosógépet, mert hát nekem úgyis olyan sok időm van.

De valóigaz, ha egy nő otthon ülő anya akar lenni, akkor az előnyök mellett vállalja az áldozatokat is.

jan. 2. 20:24
 19/50 anonim ***** válasza:
40%
15 a pasi gyereke haztartása is. Ez nem igy megy hogy vki a kereső a másik meg igavonó állat akkor.
jan. 2. 20:26
 20/50 anonim ***** válasza:
72%

19

Azért egy 40 órás munkahely, kicsit nagyobb igavonás, mint pár óra házimunka. Ennyire azért ne szálljunk el a valóságtól...

Szerinted mégis melyik háztartásban akad napi 8 óra munka?

jan. 2. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!