Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?
Én abszolút feminista vagyok, számomra a kapcsolatomban nem is kérdés, hogy ha felesben fizetünk, akkor felesben csináljuk a házimunkát, és különösen allergiás vagyok pl arra, ha egy férfi "segítségként" hivatkozik arra, hogy tisztán tartja a környezetét.
No de... Ennek azért az a feltétele, hogy a nő is dolgozik. Az mégsem fair, hogy a pasi all inclusive módon eltartja, és emellett még a háztartásnak is viszi felét.
Egy gyermektelen, gépesített háztartásban akkor sincs 8 óra tennivaló, ha az év minden napján csillog-villog a ház.
Úgyhogy ha valaki nem kel fel reggel 6-kor, nem zötyög a munkába, nem húz le ott 8 órát, mert valaki eltartja, akkor ne legyen már büdös azt a napi 1-2 óra házimunkát elvégezni.
Ismétlem, NEM egy (vagy több) kisgyerekkel otthon maradt anyukákról beszélek, hanem ép, egészséges nőkről, akiknek nincs napi munkájuk.
Miért van az hogy minden férfi GENETIKAILAG olyan, hogy a nőjének kell menedzselnie minden kettejükkel kapcsolatos dolgot, mert önállóan a füvet lenyirni nem jut eszükbe?
Minden nő ismerosom melletti "férfi" olyan mint egy óriás csecsemő,ha nem szólnak rájuk hogy a közös eletukbe teendők is vannak,csak videojatekozni meg lustalkodni tudnak a kanapén mint annak idején anyukájuknál
11 ha már így is minden rá van szakadva hova lehetne tetézni? Szetinted akkor munka mellett mi lenne belole? Munka plusz haztartas plusz gyerek plusz rokondag plusz főzes plusz számlák plusz logisutika plusz gyerekházi plusz minden.
Aztán a palik ilyenkor lépnek.le.is mikor tönkrement a nő. Merthát hogynezkimá' meg. Félhullazombi.
15
Ez is egy vélemény, de nem erre utaltam, hanem a csecsemővel való otthon maradásra.
Azért amikor a terhesség és szülés utáni fizikai felépülés, az alváshiány és egy törékeny csecsemő gondozása egyszerre szakad egy nő nyakába, nem föltétlenül nagy kérés a pasitól, hogy elmosogasson maga után. Én legalábbis tüzet okádnék, ha 9 hónap terhességet és a szülést követően, miután minden éjjel felkelek a gyerekhez, gondozom, etetem, mosdatom stb. a pasim hirtelen elfelejtené, hogy kell elindítani a mosógépet, mert hát nekem úgyis olyan sok időm van.
De valóigaz, ha egy nő otthon ülő anya akar lenni, akkor az előnyök mellett vállalja az áldozatokat is.
19
Azért egy 40 órás munkahely, kicsit nagyobb igavonás, mint pár óra házimunka. Ennyire azért ne szálljunk el a valóságtól...
Szerinted mégis melyik háztartásban akad napi 8 óra munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!