Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket zavarja, ha náluk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket zavarja, ha náluk alacsonyabb férfi próbál közeledni hozzájuk?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy anyagilag, intellektuálisan rendben van.

2023. szept. 17. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
35 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Nekem egy 40es nő elmagyarázta,hogy nincs gond az alacsonyabb srácokkal,hisz az ágyban nem számít,de a nők érzelmi alapon működnek és szeretnek felnézni a párjukra mind szellemileg mind fizikailag.

Ezért van az,hogy minimum 8centivel magasabb kell legyél,hogy tűsarkuban is magasabb legyél mint ő.

Persze vannak kivételek, leginkább a nagyon magas lányok közt akik úgysem találnak magasabbat és már tesznek az egészre.

2023. szept. 17. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
11%

Magassàgban? Mert úgy is érthető hogy státusz/iskolázottságban alacsonyabbak ? Egy diplomás nőnek mindenki egy féreg, iq nulla fogyatékos aki nem járt egyetemre.

De ha a közhelyet a testmagassagot kérdezed újra. 180 cm is már alacsony. Mert a mai fiatalok (fiúk és lányok) egyaránt magassabra nőnek mint az elmúlt évezredekben a korábbiak.

2023. szept. 17. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
157 cm vagyok, nálam csak a 10 éves fiúk alacsonyabbak, szóval ja zavarna😂
2023. szept. 17. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Zabarni nem zavar, de nem jövök össze nálam alacsonyabbal.
2023. szept. 17. 15:41
 5/12 A kérdező kommentje:

3# 4#

Nektek is a tűsarkútok a mérce? :D

2023. szept. 17. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

5

Nem, nálam a saját magasságom a mérce.

Tűsarkúban pont nem érdekel, ha magasabb vagyok a paismnál, de ha mezitláb is főlétornyosulok, az nagyon zavar.

Egyszer randizgattam egy ilyen sráccal... 55 kilónál életemben nem voltam több, de valami gigantikus tehénnek éreztem magam mellette.

Szóval nem kell 190 centi legyen, elég, ha 175-öt eléri (magam is ennyi vagyok).

2023. szept. 17. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavar, de nem is lesz vonzó.
2023. szept. 17. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
172 cm vagyok, engem nem zavar.
2023. szept. 17. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Zavarni nem zavar, de valószínűleg nem tetszene és nem jönnék vele össze. Mondjuk én 156 centi vagyok, tényleg nagy ritkaság a nálam alacsonyabb férfi, tűsarokkal együtt is :).
2023. szept. 17. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
157 centisen zavarna. Magassarkút nem hordok, de tetszenek a magas pasik.
2023. szept. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!