Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarja, ha náluk alacsonyabb férfi próbál közeledni hozzájuk?
Nekem egy 40es nő elmagyarázta,hogy nincs gond az alacsonyabb srácokkal,hisz az ágyban nem számít,de a nők érzelmi alapon működnek és szeretnek felnézni a párjukra mind szellemileg mind fizikailag.
Ezért van az,hogy minimum 8centivel magasabb kell legyél,hogy tűsarkuban is magasabb legyél mint ő.
Persze vannak kivételek, leginkább a nagyon magas lányok közt akik úgysem találnak magasabbat és már tesznek az egészre.
Magassàgban? Mert úgy is érthető hogy státusz/iskolázottságban alacsonyabbak ? Egy diplomás nőnek mindenki egy féreg, iq nulla fogyatékos aki nem járt egyetemre.
De ha a közhelyet a testmagassagot kérdezed újra. 180 cm is már alacsony. Mert a mai fiatalok (fiúk és lányok) egyaránt magassabra nőnek mint az elmúlt évezredekben a korábbiak.
3# 4#
Nektek is a tűsarkútok a mérce? :D
5
Nem, nálam a saját magasságom a mérce.
Tűsarkúban pont nem érdekel, ha magasabb vagyok a paismnál, de ha mezitláb is főlétornyosulok, az nagyon zavar.
Egyszer randizgattam egy ilyen sráccal... 55 kilónál életemben nem voltam több, de valami gigantikus tehénnek éreztem magam mellette.
Szóval nem kell 190 centi legyen, elég, ha 175-öt eléri (magam is ennyi vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!