Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?

Figyelt kérdés
Ez valami genetikai ok? Nem csak a mostani párom, az összes eddig ilyen volt. Jelen esetben 2 hete szabin vagyok, ünnepek alatt össze vissza családlatogatás stb... Most 2 napja nem csinálok semmit, csak tényleg pihenek, sorozatot nézek stb. És már jönnek a megjegyzések. 😀 Hozzáteszem a kapcsolatban én vagyok, aki mindenfelé menne, ő ülne itthon, szóval örül, hogy épp nem akarok sehova menni. Nem vagyok alkesz semmirekellő munkanélküli, egész évben dolgozok, szerencsére elég jól keresek, neki pl nem is kell dolgoznia, csak heti pár órában van hobbi munkája... Szóval éhen sem halunk ha pihenek, plusz úgyanúgy 😀 de már érezhetően zavarja, hogy 2 napja pihenek. De igazából évközben is, munka után elfekszek a kanapén megérzi és jön valamivel, közbe előtte ő két napig meg se mozdult onnan 😀 ez valami genetikai hülyeség?

jan. 2. 19:11
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
79%
20 Jah pláne ha még gyerek sincs. Automata mosógép, mosogatógép, heti 1x porszivó, söprés, felmosás, ha kertes ház is télen nem kell füvet nyirni kint kb ennyi a különbség ma már egy kertes ház meg nem kertes lakás között életmódban hogy nyáron le kell vágni a füvet. Én sem értem ezt a rengeteg állandó tornyosuló házimunkát és nem azért mert igénytelen vagyok magamra és a környezetemre. Akkor megértem ha van kisgyerek egy vagy több.
jan. 2. 20:38
 22/50 anonim ***** válasza:
52%
De miért hagyod magad, állj ki magadért. Mond el ezt így neki. Egyébként nem írtál részleteket van-e gyerkőc, ki viszi a háztartást stb.
jan. 2. 20:46
 23/50 anonim ***** válasza:
87%

21

Nekem az a fura, hogy egy dolgozó emberben egyáltalán hogy merülhet fel, hogy a házimunka leterhelőbb, mint egy munkahely? :D

A napi szintű munkahelyi stressz, a korán kelés, a túlórák, a főnökeimmel, asszisztensekkel, ügyfelekkel való professzionális kommunikáció, a szakmai angol egész napos használata, határidők, adminisztráció, a számonkérés, a minden kolléga hülyeségének elviselése napi 8 vagy olykor 9-10-11-12 órában... Ehhez képest az, hogy főzök meg kéthetente takarítok... :DD

És ezt úgy mondom, hogy a pasimmal felesben csináljuk a házimunkát, tehát ettől még nem vágom magam házicseléd szerepbe, de az ég áldjon meg mindenkit... Ha én elfogadnám a pasimtól, hogy eltart, ha emiatt nem kellene helyt állnom egy stresszes munkahelyen, akkor az lenne a legkevesebb, hogy azt a napi két-három taskot elvégzem otthon.

És nem, nekem személyesen nem tetszik a kiszolgáltatottság és a dologtalanság, de hát ha valaki ezt választotta, akkor ne csak az előnyeit fölözze le. És főleg ne állítsuk be úgy, mintha egy átlagos városi háztartás vezetése nagyobb effort lenne, mint egy kicseszett munkahely.

jan. 2. 20:49
 24/50 anonim ***** válasza:
0%
#19: Akkor el lehet menni nyolc órában dolgozni és máris közösek a feladatok. Mondjuk a gyereknevelés akkor is a nő dolga marad kb 70/30 arányban, mert egyszerűen ez a természet rendje.
jan. 2. 21:22
 25/50 anonim ***** válasza:
89%
24 Nem, nem a természet rendje, hogy a férfiak fosnak a gyerekeikre.
jan. 2. 21:27
 26/50 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekünk. Nem zavar, hogy nem dolgozik rendesen, sosem zavart.

Háztartás teljesen gépesített, mosogatógép mosogat, robotporszívó felporszivozik... Ételt rendeljük nagyrészt, néha főzünk, én is, szeretünk főzni, néha, nem napi szinten.

Mosogatógépet, mosógépet kell csak beparkolni, de az vegyesen mindketten csináljuk, szóval nincs nagyon házimunka.

jan. 2. 21:28
 27/50 anonim ***** válasza:
12%
#25: De, az. De mivel nem vagyunk állatok, ezért a harminc.
jan. 2. 21:32
 28/50 anonim ***** válasza:
52%
27# ezt magyarázd meg a gyereknek aki az apai figyelemre szeretetre nsm 30%ban éhezik
jan. 2. 21:55
 29/50 anonim ***** válasza:
35%

"ez valami genetikai hülyeség?"

Nem. Ezt mifelénk házasság előtt úgy hívják, hogy b***atlan p***a, utána pedig kiérdemli a házisárkány nevet. Egyszerűen a nők egy része képtelen megtűrni, ha a férfi, akit levadászott, nem tevékenykedik folyamatosan. Hiszen akkor szabadideje van, elkezd kitalálni hülyeségeket, ne adj' Isten ránéz más nőkre is, megtetszik neki valaki más és akkor ővele mi lesz... Nem biztonságos ez. Be kell osztani a férfi minden egyes pillanatát, rá kell telepedni, az a biztos. Az étkezőasztalnál a széken ülhet, de csak amíg gyorsan belapátolja a vacsorát, ám amint az ülepe érinti a kanapét, vércseként visítva kell felverni a nyugalmából és figyelmeztetni rá, hogy mennyi mindent csinálhatna még, mert a szomszéd Hogyishívjákéknak mennyivel több, nagyobb és szebb van és igazán hozzátehetné ő is a magáét. És ha ebben elfárad, mint a dög, akkor nem lesz energiája félrekacsintani - jobb esetben még anyát sem fogja a szexszel nyaggatni, mert örül, hogy lyuk van a s*ggén.

Az ilyen hisztérikák elől menekülnek jobb sorsra érdemes családapák a véget nem érő túlórába/maszekba, horgászatba vagy a kert végi pecuba, amivel évtizedekig elvannak, csak akkor van gond, ha valami miatt be kell lépniük a házba/lakásba, anya felségterületére, ahol egyrészt idegenül mozognak, mert ritkán járnak arra, másrészt szemmel láthatóan nemkívánatos vendégek.

jan. 2. 21:56
 30/50 anonim ***** válasza:
51%
29# hogy te hogy utalod a nőket 🤭🤭🤭de csak mert senki nem akar a pici pick virslidbe beleülni
jan. 2. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!