Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért zavarja ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja ha egy férfi megdicséri a melleiket?

Figyelt kérdés

A leggyakoribb válasz az az, hogy azért "mert aki a melleimmel van elfoglalva az csak meg akar d.gni".

Nem hiszem, hogy a kettő között van összefüggés, szerintem aki hajlamos erre az akármekkora a melled csak meg akar d.gni szóval számomra ez itt megbukott.

Néha hallok olyat is, hogy zavarja a lányt, hogy nem valami mást dicsérnek meg rajta hanem pont azt, mivel azzal semmi munkája nem volt "csak úgy kapta" szemben pl. azzal ha lapos a hasa vagy érdekes a személyisége.

Viszont azzal is csak születni lehet ha pl. szép az arcuk és azt meg egy kedves bóknak tartják, meg aztán hogy kapott egy kis dicséreted a cicijük nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen jó tulajdonságuk.

Próbálom magam beleképzelni a helyzetbe de pasiként nekem mindig jól esne ha azt mondanák, hogy milyen jó a szerszám függetlenül attól, hogy a nő aki mondja az esetem-e vagy sem.

A nők helyében én inkább örülnék, hogy mondtak rólam valami jót és van valamim amivel egyből kitűnök a többi nő közül.

júl. 4. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%
A nök melle ugyanolyan intim terület, mint a nemiszerve, ezeket normális ember nem szokta dicsérni, er kifejezetten privát terület.
júl. 4. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Mert tisztelethiányra utal!
júl. 4. 14:13
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Képzeld el, hogy egy meleg férfi odaáll eléd és egy perverz mosollyal annyit mond, hogy "olyan szép az ánuszod". Na, erről van szó.
júl. 4. 14:17
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az előttem szólókkal. Eszembe sem jut dicsérni a férfiak "dudorait", csakis a páromét, de az már nyilván egy kapcsolaton belül van.
júl. 4. 14:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, mikor dicséri a mellem egy férfi. Ha a legelején, akkor egyértelműen nem gondolkodik komolyan, mert a férfi, aki meg akar hódítani, óvatosan fogja kezelni a témát, nehogy elriasszon. Ha pedig már járunk egy ideje és úgy mondja, hogy tetszenek neki a melleim, az megint más.
júl. 4. 14:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmi köze a melleimhez, nem vagyok kíváncsi a kommentjeire az intim területeimről. (Kivéve ha a párom az illető)
júl. 4. 14:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudod alapvető illámszabály, hogy más intim részire (fenék, mell, nemiszerv) nem teszünk megjegyzést.

"Próbálom magam beleképzelni a helyzetbe de pasiként"

Akkor próbált meg beleképzelni magad egy olyan helyzetbe, hogy kiskamasz korodtól kezdve állandóan megjegyzéseket tesznek a testedre (főként a farkadra és a seggedre) sőt még meg is fogdosnak néha és egy idő után már megunádd, mert kezded úgy érezni hogy valami szexuális tárgyként kezelnek.

Remélem tudtam segíteni.

júl. 4. 14:29
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Mekkora egy fogykos marha vagy, öcsém, ha ezt komolyan kérdezted! Gondolom, az EQ nálad a negatív tartományba esik.
júl. 4. 14:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kétségeid vannak etika/illem témában, mert teszem azt nem túl fejlett a szociális érzéked, akkor képzelj el magadban egy egyetemi professzor, és egy putris alkoholistát. Eközül a kettő közül melyik tenné nagyobb eséllyel azt a dolgot, amiről nem tudod eldönteni, hogy illendő-e vagy sem?

Jelen esetben ki mondaná nagyobb eséllyel egy nőnek, aki bejön neki, hogy "oh egyébként nagyon formásak a cicijeid :)"? A professzor, vagy a putris?

Ha valamit a putristól tudsz inkább elképzelni, akkor az egy jel, hogy ideje felhagyni azzal a szokással. Még akkor is, ha te személy szerint nem látsz benne semmi kivetnivalót.

júl. 4. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Azzal, hogy ezt a kérdést feltetted garantáltad, hogy úgysem értenéd a magyarázatot.
júl. 4. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!