Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért zavarja ha egy férfi megdicséri a melleiket?
A leggyakoribb válasz az az, hogy azért "mert aki a melleimmel van elfoglalva az csak meg akar d.gni".
Nem hiszem, hogy a kettő között van összefüggés, szerintem aki hajlamos erre az akármekkora a melled csak meg akar d.gni szóval számomra ez itt megbukott.
Néha hallok olyat is, hogy zavarja a lányt, hogy nem valami mást dicsérnek meg rajta hanem pont azt, mivel azzal semmi munkája nem volt "csak úgy kapta" szemben pl. azzal ha lapos a hasa vagy érdekes a személyisége.
Viszont azzal is csak születni lehet ha pl. szép az arcuk és azt meg egy kedves bóknak tartják, meg aztán hogy kapott egy kis dicséreted a cicijük nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen jó tulajdonságuk.
Próbálom magam beleképzelni a helyzetbe de pasiként nekem mindig jól esne ha azt mondanák, hogy milyen jó a szerszám függetlenül attól, hogy a nő aki mondja az esetem-e vagy sem.
A nők helyében én inkább örülnék, hogy mondtak rólam valami jót és van valamim amivel egyből kitűnök a többi nő közül.
Nagyon egyszerű a képlet.
A barátnőd? Akkor dicsérheted a melleit. Minden más esetben NEM!
A csajok azt szeretik, ha az a férfi dicséri meg a melleiket, aki nekik is bejön. Más pasitól meg bunkóságnak veszik.
Amúgy én azt vettem észre férfiként, hogyha finoman, elegánsan, megfelelő körülmények között dicsérem meg pl egy kolléganőnek a melleit, akkor az imponál neki, akár még zavarba is lehet így hozni. Ha pedig azt mondom, hogy jó csöcseid vannak, akkor biztos nem fog senkinek tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!