Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért zavarja, ha egy férfi pihen?

Figyelt kérdés
Ez valami genetikai ok? Nem csak a mostani párom, az összes eddig ilyen volt. Jelen esetben 2 hete szabin vagyok, ünnepek alatt össze vissza családlatogatás stb... Most 2 napja nem csinálok semmit, csak tényleg pihenek, sorozatot nézek stb. És már jönnek a megjegyzések. 😀 Hozzáteszem a kapcsolatban én vagyok, aki mindenfelé menne, ő ülne itthon, szóval örül, hogy épp nem akarok sehova menni. Nem vagyok alkesz semmirekellő munkanélküli, egész évben dolgozok, szerencsére elég jól keresek, neki pl nem is kell dolgoznia, csak heti pár órában van hobbi munkája... Szóval éhen sem halunk ha pihenek, plusz úgyanúgy 😀 de már érezhetően zavarja, hogy 2 napja pihenek. De igazából évközben is, munka után elfekszek a kanapén megérzi és jön valamivel, közbe előtte ő két napig meg se mozdult onnan 😀 ez valami genetikai hülyeség?

jan. 2. 19:11
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
81%
Én nőként simán hagyom a páromat pihenni, sőt örülök annak, hogy nem kell dolgoznia - nyilván akkor gondom lenne, ha szaladna a ház és nem lenne hajlandó besegíteni a házimunkába úgy, hogy nem ő tart el... de sima esetben nyugodtan pihenhet tőlem, sőt.
jan. 2. 19:13
 2/44 anonim ***** válasza:
23%

Igen. Az összes nő a hibás. 🤦

Nem lehet, hogy véletlenül tenyleg te vagy a lusta, ő mos-főz-takarít, te meg semmit nem csinálsz? Az aktivitás nem csak azt jelenti, hogy ki kell mozdulni otthonról, hanem hogy a lakóhelyünket rendben tartjuk...

3/44 anonim ***** válasza:
29%
A te esetedben nem tudom, mert nem dolgozik a párod. Átlagos esetben nyilván azért, mert amíg a pasika fetreng, addig a párjának kell ,mindent megcsinálni egyedül.
 4/44 anonim ***** válasza:
50%
#2: Mondjuk ha eltartja, akkor lehet beleférhet a hobbimunka mellett a háztartás vezetése, nem?
jan. 2. 19:15
 5/44 anonim ***** válasza:
40%

"Nem csak a mostani párom, az összes eddig ilyen volt."

Nem, te neked tetszenek az olyan nők és vagy velük kapcsolatban úgyhogy a hiba a te készülékedben van...

jan. 2. 19:16
 6/44 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem dolgozik akkor háztartásbeli tehát van ideje bőven megfőzni, kitakarítani és a hobbijait űzni. Ha akar menni dolgozni akkor nyilván a háztartásbeli dolgok elfeleződnek, vagy mindenki kiveszi a részét. De mivel otthon van így nincs joga téged basztatni, hogy miért pihensz 2 napot miközben jársz munkába és a te pénzeden él.

Tehát vagy kinyitod a szádat és megmondod neki hogyha nem tetszik mehet ő is melózni, vagy takarodjon az anyjához.

jan. 2. 19:21
 7/44 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyunk ott, nem látjuk, hogy mi a probléma.

Vannak olyan emberek, akiket irritál, ha valaki pihen a környezetükben. A nagyanyám is ilyen volt. Mindegy, anyám mennyit segített, mindegy nagyapám milyen fáradtan ért haza a mezőről, mindig volt még valami kamu tennivaló, nem lehetett leülni és pihenni.

Ugyanakkor nem tudjuk, hogy a minden nap felmerülő apró tennivalókat te milyen szinten végzed el.

Mert nincs azzal baj, ha pihensz, de ha ez azt jelenti, hogy minden teendő a barátnődre irányul, akkor jogos lehet a panasza.

A leghasznosabb az volna, ha ezt vele beszélnéd meg.

jan. 2. 19:30
 8/44 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem azzal nincs baj, ha pihen valaki.

De mivel a te esetedben ez minden nődnél előfordult, ezt azért érdemes lenne átgondolni, hogy vajon mi az ok.

Ugyanis nem, ez nem egy "genetikai hülyeség" 🤦🤦

jan. 2. 19:33
 9/44 anonim ***** válasza:
86%

"Nem vagyok alkesz semmirekellő munkanélküli, egész évben dolgozok, szerencsére elég jól keresek, neki pl nem is kell dolgoznia, csak heti pár órában van hobbi munkája..."

#8 a párja nem dolgozik szóval nincs miért elvárnia, hogy a kérdező besegít az otthoni teendőkben. Menjen el dolgozni és akkor elvárható.

jan. 2. 19:42
 10/44 anonim ***** válasza:
52%
Altalában annak zavaro akik belerokkannak a munkába a konyha haztartás a gyerek a pénzugyek a hitelek a számlák a rokknság mindent fejben tartani intezni es nemhogy lenne segitsége hanem még szembe is van köpve a semmittevéssel.
jan. 2. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!