Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kedvesem imád cseszegetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pónniló90 kérdése:

A kedvesem imád cseszegetni és szóba bántani,megalázni így finomabban.Miért teheti?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem tud mindent úgy tálalni,hogy az nekem is megfeleljen,hogy ne bántson meg,de szerintem emögött valami más lehet.Egyszer beismerte,hogy elnyom engem.
dec. 7. 21:27
1 2
 11/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Ezeket mondd neki:

-Így nem beszélhetsz velem!

- Kérj bocsánatot!

- Nagyon bántó a viselkedésed! Változtass, vagy elhagylak!

- Ez volt az utolsó eset, hogy így beszéltél velem, legközelebb költöznöd kell!

Amúgy miért tűröd? Nincs hova menned? Az ő lakásában laktok? Ha ez a helyzet, tegyél félre havonta pénzt albérletre.

dec. 12. 11:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Én nagyon beteges és gyenge nő vagyok,sok gyógyszert kell szednem.Az ő lakásában.Egyszer letérdeltem könyörögve hogy ne rakjon ki mikor összevesztünk és fenyegetett hogy kitesz.Imádja nézni ahogy kivagyok neki szolgáltatva és szenvedek próbálok a szőnyegről felkelni és küszködök nem segítene mert szoktam ott tevékenységeket csinálni mert kényelmes ott.Vagy szereti nézni vagy csak lusta felsegíteni.Szerelmes vagyok belé mert jól néz ki de szerintem ő csak úgy szeret mint a pótkislányát.Sok év van köztünk.
dec. 16. 20:53
 13/18 Kései Sirató ***** válasza:

Tegyél félre pénzt, ahogy csak tudsz!

Keresd fel a Családsegítő Szolgálatot, legyen kapcsolatod egy családgondozóval, aki segít ilyen helyzetben!

dec. 17. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"ő csak úgy szeret mint a pótkislányát"

Nem. Egyáltalán nem szeret és nem becsül.

Térden könyörögsz, hogy ne tegyen ki?

Minél előbb keress megoldást, hogy elmehess onnan.

dec. 17. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Imádja nézni ahogy kivagyok neki szolgáltatva és szenvedek"

Ő a kedvesed?

Milyen lehet az ellenségad?

dec. 17. 11:27
 16/18 A kérdező kommentje:
De amit felépítettünk nem akarom tönkretenni.
dec. 17. 23:14
 17/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Amit felépítettetek, azt ő már tönkretette. Ő egyáltalán nem szeret téged, csak megaláz.

Ne akarj életed végéig lelki terrorban szenvedni.

dec. 18. 07:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a gyanúm, hogy ha lenne több pénzed és lehetőséged a költözésre, akkor már elhagytad volna. Mivel ki vagy szolgáltatva, megpróbálod elhitetni magaddal, hogy ő szeret és ez nem is olyan rossz.

Keress a rokonságodban, barátaid közt szövetségeseket, esetleg valakihez oda is tudnál költözni. Hosszú távon meg építs ki stratégiát, hogyan tudnál öneltartóvá válni.

dec. 28. 03:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!