Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kedvesem imád cseszegetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pónniló90 kérdése:

A kedvesem imád cseszegetni és szóba bántani,megalázni így finomabban.Miért teheti?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem tud mindent úgy tálalni,hogy az nekem is megfeleljen,hogy ne bántson meg,de szerintem emögött valami más lehet.Egyszer beismerte,hogy elnyom engem.
dec. 7. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Kedvesed aki elnyom? Remélem trollkodsz így estére. De ha nem akkor maradj vele hagyj takarítsa fel veled a padlót elvégre felmosórongy vagy. Azért babát ne csináltass vele mert az is szenvedni fog és nyilván úgyis el fog hagyni téged hiába lesz közös gyerek.
dec. 7. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy nem kötelező vele lenned?

AMúgy miket mond?

dec. 7. 21:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nem tűnik túl kedvesnek
dec. 7. 22:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, sokan nem tudnak különbséget tenni aközött, hogy őszinte valaki, vagy egy tirpák...

Mindenképpen állj ki magadért, mert egyre jobban tönkre fogsz menni, és ha nem változik, szakítás!

dec. 7. 22:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért teszi, mert hagyod!
dec. 7. 22:39
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Még kedvesem!!!! Normális kapcsolatban egyenrangúság van. Ha engeded ezt akkor ne ide gyere csipogni.
dec. 8. 10:23
 7/18 anonim ***** válasza:
Hogy miért teheti meg ezt? Mert hagyod.
dec. 10. 13:33
 8/18 A kérdező kommentje:
Akkor azt szeretném kérdezni,hogyan kell úgy viselkedni amivel azt mutatom,éreztetem hogy nem hagyom?Ne bántsatok csak nem értek az emberekhez,tudom párkapcsolatom van,de vannak gondok nekem az emberekhez való viszonyulásomhoz nagyon sokszor nem tudom hogy viselkedjek az emberekkel.
dec. 10. 22:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdheted pl. azzal, hogy aki imád cseszegetni, szóban bántalmazni, és megalázni, azt nem nevezed a kedvesednek, hanem kirakod, mint macskát xarni.
dec. 10. 22:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

8

Bizonyos, konkrét dolgokért nyugodtan szólj. Elmondod, mi nem tetszik, és mit szeretnél.

Ha viszont olyan általános, alapvető dolgokról van szó, hogy cseszeget, megbánt, megaláz, akkor felesleges időt pazarolni rá. Dobd ki. Nem fog változni az ilyen. Kérésre nem fog tisztelni, nem fog megváltozni a szemályisége.

dec. 10. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!