Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt maradni valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradni valakivel aki csak a gyerek miatt van veled?

Figyelt kérdés

Nagyon akarja ezt a kapcsolatot, ragaszkodik hozzá, van közös gyerek és közös tervezés, terhes vagyok. Szóval minden happynek tűnik, ő kedves, gondoskodó, fizikailag is jól bánik velem, de ami az érzelmeket illeti- ez nem egy szerelemkapcsolat, és én csak most ébredtem rá.

Nekem egyértelműnek tűnt mindig hogyha valaki valakivel együtt van, akkor érez valamit iránta. De egy kisebb vita (erzelmekrol kerdeztem amit mindig kerul) azt mondta hogy a gyerek van velem, de ez így jó neki, boldog így is, és felnéz rám mint nő, és velem szándékozik megöregedni. Hazasságot nem szeretne, pedig nincs ellene maga a házasságnak csak velem nem erzi hogy kellene.

Nos en nagyon összetörtem.Elvenni a megmaradt nőiségem is ha igy vele maradnék.Ettől eltekintve jó eletunk lehetne, jól működünk egyutt, gigyelmesek vagyunk egymashoz, hetkoznapokban, család vivés, az ágyban.. csak hát ő neki nem én vagyok "az". És neki ez nem probléma, mert a gyerek a legfontosabb neki, és azt mondja minden szüksége kielégítve, a gyerekei is boldog csaladban élnek... Hogy lehetettől a ténytől eltekinteni, hogy nem szeret 'úgy', de nagyon ragaszkodik s kedveskedik, nagyon akarja hogy mukodjon, es tesz is erte, de erzelmekben biztos hogy nem lesznek...

Én is 35 vagyok már, mindjárt 3 gyerekkel.. nem panaszkodnom kellene?

Nem tudom hogy tegyem rendbe magamban a dolgokat..hogy mit tegyek..

szeret nagyon, csak nem úgy

dec. 6. 08:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
30%
Még egy ostoba aki azt hiszi, hogy egy gyerek majd megmenti az amúgy is halott kapcsolatot aztán ugyanúgy koppanni fog. Ti nők hogy lehettek ilyen ostobák? Nyilván ezzel akarod magad mellett tartani te is. Itt csak a gyerekeket sajnálom. Az önző viselkedésetekkel tönkre teszitek a gyerekek életét. Gratulálok 👍 szűlj gyorsan még 4et a biztonság érdekében. Megsúgom akkor se lesz másképp
dec. 6. 20:21
 42/45 anonim ***** válasza:
66%
Szar így élni. Sokszor azon kattogok, hogy a másik érzéseit nem lehet èrezni és amikor olyan semminek is mutatja magát a másik, nem tudon hova tenni. A hibáim veszem észre, de azt is, hogy hiába teszek , hogy jobb legyek, nen azt érem el amit kellene. Nem szeret. Menni kell, új életet kell kezdeni. Nincs mese.!
dec. 7. 04:49
 43/45 anonim ***** válasza:
28%
Ne izgulj 41, téged biztos nem akar senki megtartani.
dec. 7. 06:50
 44/45 anonim ***** válasza:
72%
Ebből már jól nem jöhetsz ki, ha vele maradsz akkor azon kattogsz, hogy nem szerelmes, ha válsz, 3 gyerekkel nem fogsz találni senkit komoly kapcsolatra, aztán küszködhetsz egyedül.
dec. 7. 08:26
 45/45 anonim ***** válasza:
79%

Elcseszted és nagyon, hogy csak most faggattad ki komolyabban a gondolatairól, érzéseiről.Eddig csak rá hagytad a dolgokat és sodródtál mellette.Ha ezt jóval előbb teszed meg, akkor lehet már megtaláltad volna azt az embert, akinek te vagy az "igazi".Mondjuk én ebben nem hiszek, de sokan igen, és ahogy látom, te is.Naiv

és ostoba voltál, ez a valóság.

Ti látszólag sem illetek össze.Te lángoló szerelemre vágysz, ő meg csak a nyugodt, praktikus együttélésre, a minta család látszatra, de házasság nélkül.Ezzel valahol fenntartja magának az egérutat, ha még is lépni akarna.Előbb kellett volna

gondolkodni kérdező, hogy neked

mennyire fontos a házasság is.Ehelyett sorban szültél a tulajdonképpen semmire.

Őszintén szólva én nem látok olyan

megoldást a helyzetedre, ami

kecsegtető lehetne.

Ha vele maradsz, akkor így kell

élned vele, ahogy most.

Ha elhagyod, akkor kínlódhatsz

egyedül a 3 gyerekkel, ami nem egy

leányálom.Igaz, hogy közben

megmarad a remény, hogy talán,

ismétlem, talán rá találsz a nagy

szerelemre, ami kölcsönös lesz.De

erre egyáltalán nincsen semmilyen garancia, ahogy a holtig tartó

szerelemre sem.És hozzátenném, a

mai értékrend, hozzáállás,

erkölcsök mellett az emberiségnél.

Tehát a helyzeted egyáltalán nem

biztató.És nem lesz minden

szempontból jó megoldás.Az szép,

hogy értékesnek tartod magad, hogy

3 gyerekkel is akad majd olyan,

aki örömmel összejön veled és boldogan éltek míg meg nem haltok, mint a mesékben, de erre minimális az esély.Ehhez nagyon nagy

szerencse kell.És amilyen a független férfi kínálat, nulla lesz a szerencse.Már gyerek nélkül sem egyszerű.És inkább olyat fogsz találni 99,5%-ban, aki szintén csak beérni fogja veled.Ezzel ugyanott leszel, ahol most vagy.

dec. 7. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!