Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy régóta együtt vagyunk valakivel, de nem fejlődik a kapcsolat, szakitok emiatt, erre masfél év múlva házasság, baba. Persze egy új kapcsolat. Mi lehet a baj?
"Nem mondtam neki, de szerettem volna..."
Pl ez lehet az egyik gond nem?
Egyrészt nem beszéltétek át, ki hogy tervezi a jövőt. Te meg kirúgod, feltételezve, hogy "már el kellett volna vegyen".
Mást meg elvesz. Lehet a nő tolja a témát. Vagy becsúszott a baba. Vagy egyszerűen csak van, akivel kompatibilsabbak vagyunk, van, akivel kevésbé.
Persze, hogy a férfi kéri meg a kezed. De azt megelőzik beszélgetések - ki mire vágyik, akar-e gyereket, házasságot, ha igen, milyen lagzit... ezekről szoktak beszélgetni a párok.
Nem evidens. Nem minden nő akar férjhez menni vagy szülni.
Egyáltalán nem evidens, kérdező. Nagyon sok nő van, aki se gyereket, se házasságot nem akar. Én is ismerek többeket is. Ezt bizony le kell tisztázni, hogy mik a célok. Még a kapcsolat elején, hogy te ezt szeretnéd, szerinted milyen időtávon, milyen feltételek mellett lenne reális, és esetleg amikor már ezek teljesülnek, finoman rákérdezni, hogy ugye még mindig egy lapon vagytok-e.
Néma gyereknek...
Sztm meg nem evidens! Engem pl hidegen hagy maga a házasság.
Sztm ezek olyan dolgok, amiket mondani kell, mindég férfi vagy nő e az illető!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!