Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel , avagy küzdj érte? Valakivel beszélgetni erről?
Egyutt voltam egy ferfival 2 even keresztul. Nem ment a kapcsolat ( szerinte) es eldobott...
Ez az o hozza allasa, az enyem viszont az hogy minden megoldhato csak akarni kell ( kiveve a megcsalas)
Fel eve mentunk szet , nekem is es neki is volt kapcsolata azota. Marha annak nevezheto...
Bele kezdtem az ujba, ugy ereztem kesz vagyok ra, de be kellett latnom hogy nem. Az uj mellett is csak az exemre gondoltam, ot kerestem benne,
Ra gondoltam,es miatta sirtam. !
Tehat bucsut intettem neki.
Sok agyalas utan arra jutottam felkeresem az exem.. nem tudtam jo otlet e vagy sem.
Hat megtettem, felhivtam.
Kozoltem vele hogy meg igy fel ev utan is ot szeretem, nem tudok masra gondolni,hianyzik.
Azt mondta hogy neki most van egy kapcsolata, ami igazabol nem jo, nem erzi azt a tuzet, es igencsak vege lesz, de nem szeretne semmit el kapkodni. De igazabol o is engem szeret, hianyzom neki azota is. !
Tehat itt csillant fel a szemem , hogy jo , szeret akkor kuzdenek kell.
Ez utan a telefonbeszelgetes utan minden nap cseteltunk, neha fel is hivtam. Minden jol ment.
Kozoltem vele, hogy nem szeretnek a multal foglalkozni, es uj emberkent tekintek ra. Tiszta lappal. Mert szerintem ez csak igy mukodhet.
Beszelgettunk 2 hetig aztan most par napja megvaltozott, elkezdte mondani a multbeli serelmeket, elkezdett feltekenykedni!! es egyre ritkabban keresett/irt. 2 naponta kb.
Felhivtam megkerdeztem mi akkor ez az egesz.
Azt mondta nem tudja a multat felre tenni, es hagyjak neki idot gondolkozni mit is akar es mi eri meg neki. Es varjam meg amig o keres majd.. de ugy erzem hogy egy oldalu ez az egesz, mert ha annyira szeretne velem lenne/lehetne ujra. Es nem massal utne el az idot..
nagy vonalakba ennyi, de meg sok apro dolog van ..... amit nem irtam le...
szerintetek? Mit csinaljak? Bizonytalan vagyok. De felejteni nem tudom, szenvedek, mindig azt nezem mikor ir, mikor van fent.. nem birom mar ezt. Kikapcsolodni sem tudok, se kutyam se macskam....
Esetleg van valaki ( lany!) akivel lehetne beszelgetni/lelkizni ilyen dolgokrol?
Ne csinálj semmit. Ennek a pasinak nem kellesz. Ha kellenél, már ott lenne nálad, és te pedig nem ide írogatnál.
Illetve annyit tegyél, hogy megpróbálod tudomásul venni, hogy ennek vége, és előrefelé nézz, őt pedig felejtsd el.
Szakitott mar allitolag a lannyal.
Elvileg mar ott hagyta mert nem akarta “szivatni”
Lehet te küzdeni akarsz, de ő nem. Marad tehát a "ne fuss olyan szekér után" mondóka, még ha utálom is ezeket a szövegeket. Még meg sem próbáltátok újra, de már most sz*r az egész, a féltékenykedésektől kezdve a siralmas kommunikáción át. Halott a kapcsolat, mit lehetne ezen még erőltetni?
Nem azzal van a probléma, hogy szereted, hanem hogy nem tudod hogyan kell továbblépni értelmesen. Ezt kéne megtanulni és akkor nem kapaszkodnál olyanba, aki tesz rád, illetve nem ugorgatnál új kapcsolatokba, mikor sehol nem vagy még a lezárástól.
Egykori barátnőmnek mikor ezt mondtuk páran az exére, röhögve annyit válaszolt, hogy felvesz az, csak néha ledob...
Közben meg végignéztem, hogy kínlódott a pasassal 4 éven àt, aki amúgy valójában sosem vállalta fel....
A helyedben az első válaszolóval -beszélgetnék...
Egy ellenkező nemű sokkal reálisabban látja a volt párod észjárását...
Én hagynám a fenébe egyébként. Biztos nem keresgetném meg üldözném a szerelmemmel.
Hidd el ,ha valaki, akkor én tudom milyen érzés ezt megállni.
De nem fogok megalázkodni meg puncsolni ...ha csak így lehet valakit rábírni hogy veled legyen, akkor soha nem lesz egy nyugodt és önfeledt perced sem.
Ettől még egyedül is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!