Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért futok olyan szekér után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futok olyan szekér után ami nem vesz fel?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a kezdetekben még úgy tűnt komolyra fordul a dolog de végülis nem lett belőle semmi csak barátság. Aztán én írogatok neki mindig természetesen vissza ír (pedig megkönnyítené a dolgom ha nem írna vissza) tudom hogy csak szexre kellek neki..(ami nem történt meg) de egyszerűen nem tudom elfelejteni soha nem voltam én ilyen. Arra gondolok hogy mivel nincs más az életemben magyarul rohadtul unalmas ezért vágyom a társaságára. Szerintetek ez normális? Hogy tudnám elfelejteni? Miért ír vissza mindig mikor simán találna magának csajt? ajj nem értem az egészet.. azt is tudom hogy nem lenne ebből normális kapcsolat de mégis valami rohadtul vonz benne.. Mit kéne most csinálnom?
2011. szept. 26. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el :)
2011. szept. 26. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:
próbáltam már de valahogy mindig eljutok addig hogy újra írjak neki.. =/ amit ő szerintem rohadtul élvez
2011. szept. 26. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
ha ő futna utánad akkor kapásból dobnád :D nő vagy ezért az kell ami elérhetetlen, minél elérhetetlenebb annál jobban kell :)
2011. szept. 26. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
mert lusta vagy és nem szeretsz gyalogolni
2011. szept. 26. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
NEm olvastam végig a kísérő szöveget, de azért mert hülye vagy.
2011. szept. 27. 03:59
 6/7 A kérdező kommentje:
héhaver.. sajnos azt kell hogy mondjam hogy lehet hogy igazad van.. de ez így akkor is elég kiábrándító
2011. szept. 27. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
csak udvariasságból ir vissza, mi nők(báris én személyszerint) attól még visszairok valakinek ha egy kicsit se tetszik, h ne legyek már bunkó...persze aki bunkóságokat ir azzal én is bunkó vagyok( v nem irok vissza) viszont a normálisoknak visszairok és annyi:) amugy meg abban tényleg igazad van, hogy élvezi, az fix, de benned lehetne annyi önuralom, h nem irsz neki...
2011. szept. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!