Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért futok olyan szekér után, aki nem vesz fel?
Figyelt kérdés
Megkérdezte egy olyan csaj,aki nagyon tetszik nekem,holott közölte nem érdeklem.Segítsetek megfogalmazni a dolgot,mert én magamnak sem tudom elmagyarázni,nem tudok magamnak választ adni.2011. ápr. 24. 00:12
2/8 anonim válasza:
Talán félsz egy olyan kapcsolattól, ami nem ilyen eszményített, mint a te viszonzatlan szerelmed, nem vagy kész egy kapcsolatra, ezért ösztönösen olyan lányt kerestél, akinél nincs esélyed.
Vagy csak küzdő típus vagy, meg akarod szerezni a lehetetlent, csábít a gondolat, hogy harcolnod kell.
3/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy gyökér?
2011. ápr. 24. 00:24
4/8 anonim válasza:
érdekes. nekem is az jutott eszembe amit az első írt.
szerintem keress másik lányt aki után tudsz rohangálni :P
5/8 A kérdező kommentje:
nem képzelhető el hogy ennyire megfog egy lány?(szépsége)
2011. ápr. 24. 00:43
7/8 anonim válasza:
A külső szépség, ahogy a nevében is benne van külsőség, tehát véleményem szerint nem tud megfogni, a személyisége, na az már meg tud fogni. Ha úgy érzed, hogy mellette boldog vagy, jól esik vele beszélgetni, csak vele lenni, a közelében, ez is meg tud fogni. Viszont, ha nem ismered ennyire a lányt, csak látod, hogy szép, akkor nem különleges egyáltalán, mert még száz meg száz szép lány után futhatsz ugyanígy. Most vagy nem vallod be magadnak, hogy szerelmes vagy belé, ami a külső és a belső, de szerintem főleg a belső értékeken múlik, vagy tényleg amit az első válaszoló írt. Hiszen mi értelme lenne futni egy olyan lány után, aki szép, de nem ismered, nem tudod, hogy ő milyen, ki tudja, ha megkapnád, akkor már másnap rájönnél, hogy hiába volt az egész, annak pedig nem lenne semmi értelme. Tehát fogadd el, hogy nincs esélyed, és mivel egyedül a szépségét említetted gondolom nem sok idő múlva találsz egy másik szép lányt. De amúgy nem értem az ilyeneket, mármint igen, szép a lány, de megismered és ki tudja milyen a személyisége, tudsz-e vele beszélgetni. Előbb ismerj meg közelebbről lányokat és utána próbálj velük komolyabb kapcsolatba kerülni, esetleg futni utánuk, amikor már van értelme is és vesztenivaló, ha többet ad neked, mint amid eddig volt.
8/8 A kérdező kommentje:
de hisz már ismerkedek vele
2011. ápr. 25. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!