Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ne fuss olyan szekér után ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel! Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon jó és boldog kapcsolataim voltak eddig.

Nem játszottak és nem használtak ki.

Meg ismerkedtem egy nővel , 3 hónap után akartam tőle párkapcsolatot.

Ő nem akart de mondta hogy ne menj el jól érzem magam veled.

Bele mentem de éreztem valahol belül hogy játszik csak velem.

hónapokig csak egy jó pincsi kutya voltam neki , majdnem hogy papucs lettem.

Éreztem mintha meg változtam volna rossz fiúból , jó fiúvá. Kicsit másképp álltam ehhez a csajhoz "Pinája helyet , szívére hajtottam". De persze reménytelenül csak futottam a kőröket. Mondtam hogy nem mehet így tovább. Ott is hagytam később ő akart velem össze jönni. Bele mentem "Csak a bosszú irányított" vissza kapta. Egyik nap a barátnőm volt másik nap meg el küldtem. Mint akit nem is ismerek , ő meg csak jött utánam. Lehetséges hogy belém szeretet barátom helyet csajom akart lenni. de én nem tudom el fogadni amit tett.

Ezért vége is lett sokáig keresett 1-2nap nagyon hiányzott. De utána nem hiányzott egy cseppet sem. Egyedül sokkal boldogabb vagyok mint vele. Nagyon sok időt, energiát pazaroltam erre a kapcsolatra. Meg tanultam hogy ne fuss egy olyan szekér után ami nem vesz fel.

Nagyon jól éreztem vele magam az elején.

Nem volt egós a csaj de a végére elég egós lett.

Ha nem voltak valódi érzelmei felém miért jött velem össze? Végére belém szerethetett?

2014. nov. 8. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
A nőknek eleve nincsenek érzései.
2014. nov. 8. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Ha egy fiu fut egy lany utan a lanynak nincsennek erzesei, de ha a lany a fiu utan akkor mar vannak neki.
2014. nov. 8. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Ez van, ha találkozik két ember, akiknek fontosabb a taktikázás, mint a másik. Egyik kutya, másik eb, mindketten megérdemlitek, amit a másiktól kaptok.
2014. nov. 8. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Ilyenek a nők...
2014. nov. 8. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Két éretlen, gyerekes, kis kavarógép. Összeilletek.

Amíg nem kellettél neki, addig futottál utána, mikor végre megszerezted, dobtad.

Járj el a haverokkal szórakozni, ha társaságra vágysz, vagy vegyél valami háziállatot, de egy komoly kapcsolat még nem neked való. De neki sem.

2014. nov. 8. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de nem értem a logikádat. Megváltoztál, jófiú lettél mellette, és szerelmes is, majd rájöttél, hogy csak játszadozik, stratégiázik veled. Lemondtál róla, otthagytad, idáig szerintem teljesen korrekt, én is így tettem volna. Viszont utána ő ment utánad, mert hiányoztál neki, nem akart téged elengedni, tehát kivételesen a lány PONT EZZEL BIZONYÍTOTT NEKED, hogy fontos vagy neki, te meg voltál akkora marhaállat, hogy miután mégis összejöttetek, "megbosszultad" a nagy semmit. Őszintén, mit bosszultál meg? Azt hogy legelőször nemet mondott, és mindazok után, hogy nem adtad fel, sikerült megpuhítanod, és belement a kapcsolatba? Haver, ezt te bаsztad el, de nagyon.
2014. nov. 8. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
#3-as, #5-ös korrekt.
2014. nov. 8. 18:28
 8/8 Wolfcatman válasza:
Azt nem tudom, hogy beléd szeretett-e, de egy dolog biztos! Az igekötőket, (be-,ki-,le-,fel-,meg-,el-,át-,re,szét-,ide-,oda-össze-,vissza), amennyiben az ige előtt használjuk, egybeírjuk. Íme: "megismerkedtem", "megváltoztam", "összejönni", "visszakapta", "elküldtem", "elfogadtam". Annyi még, hogy a "hogy" előtt mindig vesszőt használunk. Ha ezeket a trükköket betartod és eszerint levelezel, nem biztos, de lehet, hogy találsz valami viszonylag nem agyhalott nőt.
2018. júl. 27. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!