Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel! Hogy is van ez?
Nagyon jó és boldog kapcsolataim voltak eddig.
Nem játszottak és nem használtak ki.
Meg ismerkedtem egy nővel , 3 hónap után akartam tőle párkapcsolatot.
Ő nem akart de mondta hogy ne menj el jól érzem magam veled.
Bele mentem de éreztem valahol belül hogy játszik csak velem.
hónapokig csak egy jó pincsi kutya voltam neki , majdnem hogy papucs lettem.
Éreztem mintha meg változtam volna rossz fiúból , jó fiúvá. Kicsit másképp álltam ehhez a csajhoz "Pinája helyet , szívére hajtottam". De persze reménytelenül csak futottam a kőröket. Mondtam hogy nem mehet így tovább. Ott is hagytam később ő akart velem össze jönni. Bele mentem "Csak a bosszú irányított" vissza kapta. Egyik nap a barátnőm volt másik nap meg el küldtem. Mint akit nem is ismerek , ő meg csak jött utánam. Lehetséges hogy belém szeretet barátom helyet csajom akart lenni. de én nem tudom el fogadni amit tett.
Ezért vége is lett sokáig keresett 1-2nap nagyon hiányzott. De utána nem hiányzott egy cseppet sem. Egyedül sokkal boldogabb vagyok mint vele. Nagyon sok időt, energiát pazaroltam erre a kapcsolatra. Meg tanultam hogy ne fuss egy olyan szekér után ami nem vesz fel.
Nagyon jól éreztem vele magam az elején.
Nem volt egós a csaj de a végére elég egós lett.
Ha nem voltak valódi érzelmei felém miért jött velem össze? Végére belém szerethetett?
Két éretlen, gyerekes, kis kavarógép. Összeilletek.
Amíg nem kellettél neki, addig futottál utána, mikor végre megszerezted, dobtad.
Járj el a haverokkal szórakozni, ha társaságra vágysz, vagy vegyél valami háziállatot, de egy komoly kapcsolat még nem neked való. De neki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!