Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban maradnátok valakivel így? Lent leírom.
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Régen szeretett, de nála ez elmúlt.. Viszont keres, kb szex kapcsolat van csak köztünk. Én viszont továbbra is szeretem.. És imádok vele lenni.. Viszont rossz érzés hogy ő csak szexet akar és ennyi.. Otthagynátok a helyemben?2020. okt. 14. 19:14
3/32 A kérdező kommentje:
Őszintén, nem 20 vagyok már, és nem akarok bárkivel ágyba bújni, akkor már itt van ő, mert a szex nekem is fontos, hiányozna. Az lenne jó, hogy amíg nem találok egy normális férfit, addig vele találkozgatok. Csak én nem tudom az érzéseket kiiktani.. Emiatt nem tudom mit tegyek.
2020. okt. 14. 19:25
4/32 anonim válasza:
"Az lenne jó, hogy amíg nem találok egy normális férfit, addig vele találkozgatok." --> addig soha nem fogsz mást találni, mert csak ő lesz előtted.
És ez addig így lesz amíg ő maga nem fejezi ezt be veled.
5/32 anonim válasza:
Ígyvan.
Ne legyél kapcsolatfüggő.
Ez addig fog így menni amíg meg nem unja vagy talál mást. Az meg neked fog jobban fájni.
6/32 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz..
2020. okt. 14. 19:29
7/32 anonim válasza:
Nő létedre szomorú hogy hagyod magad megalázni,hagyod hogy kihasználjon,gratulálok. Körülbelül egy gumibaba szintjével vetekszel nála,ha neked ez jó érzés akkor ennyit is érdemelsz.Esetleg az illetőnek van már másik kapcsolata? Mert akkor tényleg szánalmas amit művelsz.
8/32 A kérdező kommentje:
Hú 7es.. Osszad az észt, persze, bele ne gondolj, hogy az embernek vannak érzései.. Pffff.. Nem muszáj ám ide írogatni, örülnék ha lekattannál a kérdésemről.. Köszi!
2020. okt. 14. 19:57
9/32 anonim válasza:
7esnek sajnos igaza van, meg akkor is ha nem tul szepen fejezte ki magat :(
En a helyedben most szakitanek vele, lehet hogy rossz lesz egy ideig, de legalabb nem huzza az idodet feleslegesen. Ha kesobb talal valakit, akibe szerelmes lesz es ugy akar majd szakitani, az neked sokkal rosszabb lesz :(
10/32 anonim válasza:
Bocsánat ha nyers voltam,de ez az igazság.Egy nőnek azért legyen már tartása,ez a baj a mai világgal hogy már semmi tartásotok nincs,ott és úgy lehet kihasználni titeket ahol és ahogy akarnak és aki akarja ki is fogja használni mint téged az a srác.Ha éppen áll a kukaca elővesz,elintézi rajtad majd eldob. Ez nem tudom neked miért jó.Ezzel a "ha máshogy nem legalább ebben a formában kellek neki" dologgal magadnak is ártasz,főleg ha majd lesz barátnője és már ennyire sem fogsz neki kelleni.=/ Milyen közel laktok egymáshoz vagy hogy működik ez nálatok?Te mész hozzá vagy ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!