Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban maradnátok valakivel így? Lent leírom.

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Régen szeretett, de nála ez elmúlt.. Viszont keres, kb szex kapcsolat van csak köztünk. Én viszont továbbra is szeretem.. És imádok vele lenni.. Viszont rossz érzés hogy ő csak szexet akar és ennyi.. Otthagynátok a helyemben?
2020. okt. 14. 19:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Fogd már fel hogy SZERETEM! Te nyilván férfi vagy, így hát fogalmad sincs, mit jelent ez a szó! KÖNNYŰ NEKTEK! Érzelmek nélkül éltek, mint valami állatok, bár még bennük is több érzés van, mint bennetek.. Nem értem hogy lehet így élni mint ahogy ti éltek. Nekem szólsz be?? Amik TI ALÁZZÁTOK MEG A NŐKET, TI HASZNÁLJÁTOK KI!!!! És ÉN vagyok a rossz??? Micsoda felfogás ez?????
2020. okt. 14. 20:15
 12/32 anonim ***** válasza:

#1 első vagyok.

Látom jól le lettem pontozva de az igen arra értendő,hogy elhagynám-e és nem arra,hogy kapcsolatban maradnék-e vele.

2020. okt. 14. 20:15
 13/32 A kérdező kommentje:
#1 nem én pontoztalak le, és én értettem mire írtad..
2020. okt. 14. 20:17
 14/32 A kérdező kommentje:
Bár gondolom ez az előző barbár pontozhatott le..
2020. okt. 14. 20:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Te úgyse hagyod ott, tehát, mi a kérdés? Ha mi otthagynánk, te elkezdesz dühöngeni. Innentől értelmetlen.
2020. okt. 14. 20:25
 16/32 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt már eldöntötted.

De ha ő talál valakit akivel fix lesz a kapcsolata az neked sokkal jobban fog fájni, ezt vésd az eszedbe.

2020. okt. 14. 20:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem pontoztam le senkit és szerintem kezeltesd magad a dühkitöréseidre. Ne tegyél fel kérdést ha nem bírod elviselni hogy más választ kapsz a vártnál. Erről ennyit.Elvileg nem vagy már 20 éves mégis kivered a hisztit mint egy kislány akitől elvették a nyalókát. Mellesleg ha tudod hogy nem szeret és ez nem fog változni miért jó kínozni magad? Megérdemel ő téged? Én erre értettem,hiába szereted ezt akkor sem engedhetnéd meg egy férfinak sem hogy egy ingyen prostiként kezeljen. Itt neked kell lépned,vagy összeszeded magad és elküldöd a búsba majd keresel egy olyan srácot aki meg is érdemel vagy megmaradsz gumibabának.
2020. okt. 14. 20:49
 18/32 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek. Pokoli egy helyzet 🙁 de saját magad érdekében az lenne a legjobb, ha megszakítanád ezt a viszonyt. Sajnos esélyes, hogy hamarosan beújít majd egy nőt, az lesz igazán fájdalmas neked.

Egyébként elég bunkó egy ember, hogy kimondja hogy nem szeret, de azért a "lyuk" az jól jön

Bocsánat, de hányinger az ilyen férfi.

2020. okt. 14. 20:52
 19/32 anonim válasza:
28%
Én a szembeszomszéd srácba voltam sokáig szerelmes,mindig flörtölt velem de sose kérte meg hogy legyek a barátnője. =( Amíg én fülig szerelmes voltam belé ő szerintem jól érezte magát,és biztos vagyok benne hogy tudta hogy szeretem.Volt hogy együtt mentünk suliba vagy reggelente a buszmegállóba,mindig megvárt hogy együtt menjünk. Mégsem lett semmi. =(
2020. okt. 14. 20:56
 20/32 anonim ***** válasza:
Ott.
2020. okt. 14. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!