Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban maradnátok valakivel így? Lent leírom.
Ez a tipikus langyos állóvíz, elvagy vele, de semerre nem halad a kapcsolatotok, évekig, évtizedekig lehetsz még a szeretője, viszont amíg ez a "kapcsolat" megvan, addig túllépni sem fogsz tudni, újba sem fogsz tudni vágni, aztán egy nap rájössz, hogy egyfajta illúzióra pazaroltál jópár évet, és ezalatt rengeteg olyan ember mellett mentél el, akivel valami kölcsönös is lehetett volna (már a szexen kívül)
2020. okt. 14. 21:28
Nem csoda, hogy kiszeretett belőled, ha ilyen hisztis voltál már a kapcsolatotok alatt is.
2020. okt. 14. 21:35
23/32 anonim válasza:
"én vagyok a nő". Te nem nő vagy hanem egy ingyen k**va,az ilyeneket így hívják felénk sry. Az igazi nők nem csinálnak ilyet. :X
2020. okt. 14. 22:42
"Az lenne jó, hogy amíg nem találok egy normális férfit, addig vele találkozgatok."
Kérdező gondolj mar bele ez mekkora paradoxon. Ha szerelmes vagy, rendszeresen intim kapcsolatba kerulsz vele es ott forog a gondolataidban akkor jöhet 6542 normális ferfi, eszre se fogod venni őket. Ezt lezarni, feldolgozni, es azutan uj kapcsolat.
2020. okt. 14. 23:02
Ne haragudj kérdező, de hogyha nem bírod a másik választ, akkor nem volt semmi értelme se kérdezned. És a 11-es válaszodban eléggé lenézve általánosítottad a férfiakat, ne csináld ezt. Nem minden férfira igaz ez, ám vigyázat, mindkét nemnek vannak néha hibái, nekünk nőknek is (én is nő vagyok). A férfiaknak is vannak érzelmei ugyanúgy, mindannyian emberek vagyunk ugyanúgy nemtől függetlenül. Csak hát másképp nevelik bizonyos dolgokban a 2 nemet és általában a férfiak vágynak jobban a szexre, de ettől még más variációk is vannak mindkét nemnél. A férfiak is tudnak szeretni, tudják jól mit jelent ez, csak általában a nők az érzelmesebbek. Ettől még egy férfi is lehet szerelmes, de szerelem nélkül is kedvelhet, szerethet, tisztelhet nőt. Ez részben saját tapasztalat. Ha ezek után is általánosítva azt hiszed, hogy a férfiak megalázzák, kihasználják a nőket és csak állatoknak tekinted őket, akkor annál inkább ne legyél ezzel a férfival, aki valóban már csak kihasznál téged. Nem is értem, ha így vélekedsz, akkor miért vagy vele,...? Ja mert szereted. Ha ennyire eleged van a férfiakból, akkor pedig fura a szertés mellett is. Néhány férfi valóban állati ösztönlény és megalázza, kihasználja a nőket, de nem mindegyik. Ám a te szerelmed pont kihasznál már téged, nem becsül sokra. Épp ezért vegyél erőt magadon és hagyd el.
2020. okt. 14. 23:38
26/32 A kérdező kommentje:
A bunkó válaszokat nem bírom csak, és akikből süt a lenézés, akiknek a másik bántása a fő céljuk, mivel valószínűleg rossz a saját életük is, és ha másba belerugnak, aki épp a padlón van, akkor jobban fogják magukat érezni.. Na ezeket nem bírom csak. De ez szerintem egyértelmű volt, a normális válaszolokra nem akadtam ki csak ezekre a megkeseredettekre.. És tanácsot kértem, senki nem mondta hogy vele maradok, azt se hogy nem, az önjelölt jósok is hiába jöttek ide károgni..
"Az lenne jó, hogy amíg nem találok egy normális férfit, addig vele találkozgatok."
Na ja... milyen jó lenne egyszerre szűznek maradni, és kefélni is. Mert amit akarsz kb ekkora paradoxon.
Amíg érzelmileg és fizikálisan ettől a férfitől függsz, addig nem fog másik férfi feltűnni neked.
Arról nem beszélve, hogy mennyire korrekt a körülötted lévő férfiakkal szemben az, hogy ismerkednél komoly kapcsolatra, de amíg nem fix a dolog, addig mással dugatod magad.
Belegondoltál, hogy mi történne, ha megtalálnád életed párját, és egy idő után rájönne, hogy te még a 3. randin is a mostani szeretőddel hetyegtél, mert akkor még nem tudtad, hogy ő életed szerelme?
2020. okt. 15. 07:17
28/32 A kérdező kommentje:
Jaj ne forgasd már ki a szavaimat, nyilván ez egy fikció, nem tudom megcsinálni, de ha tudsz szöveget értelmezni akkor ez ki is derült abból, ahogy írtam.. :D amúgy meg ha már ő kihasznál, akkor én mért ne tehetném meg??? Ő az, aki miatt nem lesz köztünk komoly, gyerekek, ne őt védjük már!!
Szövegértelmezés? Nem a mostani szeretőd használnád ki, hanem az új pasival szemben nem korrekt, hogy mással dugatod magad, de közben nyitottan ismerkednél vele egy új kapcsolat reményében.
2020. okt. 15. 07:38
“És tanácsot kértem,..”
No, mi tanácsoltunk neked valamit elég nagy közös egyhangúsággal, de nem tetszik neked, ezért pattogsz itt még mindig. Minek kérsz véleményt/tanácsot, ha utána meg eszed ágában sincs megfogadni vagy legalább átgondolni.
Járjál össze vele nyugodtan továbbra is és hidd azt, hogy te (is) kihasználod őt, hátha ez megnyugtat. Kis naiv.
2020. okt. 15. 09:20
Kapcsolódó kérdések: