Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó szex hiányában benne maradnátok egy kapcsolatban?
Személyiségileg szinte tökéletesen passzoltok. Jövőkép is megegyezik. Szexben az orgazmus megvan, viszont egyébként nem jó a szex. Maradnátok vagy mennétek? Egy viszonylag új kapcsolatról van szó.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én nem, fiatal vagyok és szeretek szexelni. Ez van...
A kérdés hány évesekről szól?
Attól még hogy van orgazmus nem feltétlenül kell jónak mondani a szexet.
30-on túl vagyunk mindketten
Csak a szex miatt gondolkodsz a szakítason? Az szép
Ha csak ez a gond, ezen simán lehet javítani.
Én is benne maradnék, főleg hogy új a kapcsolat. Van, hogy nem működik tökéletesen kezdetekben, de lehet egymáshoz csiszolódni, fejlődni.
Beszéljetek róla, miért nem jó? Vagy ha még nem elég mély a kapcsolatotok ahhoz hogy felhozd a témát, próbáld meg kicsit átvenni az irányítást, hogy úgy történjenek a dolgok ahogy az neked a legjobban tetszik.
Arról tudsz valamit, hogy ő hogy van ezzel?
Az attól függ miért érzem rossznak az együttlétet. Szerintem ha két ember kívánja egymást, ki is tudja mutatni megfelelő módon s együttlétkor törekszik a másiknak is örömet okozni, megtanulni mit kedvel a partner akkor akkora gond nemlehet.
Ha úgy kell kuncsorogni minden szexért az lelombozna hisz a másiknak vagy teljesen mások az igényei vagy nem kíván.
Ha közeledik de otromba s rossz a módszere s rávezetni se lehet nekem mi okoz örömet akkor megint nincs értelme.
Ha pedig impotenciával küzd vagy olyan mint egy darab fa s szolgalják ki de nem képes elfogani ez nem oké ott semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!