Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó szex hiányában benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó szex hiányában benne maradnátok egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Személyiségileg szinte tökéletesen passzoltok. Jövőkép is megegyezik. Szexben az orgazmus megvan, viszont egyébként nem jó a szex. Maradnátok vagy mennétek? Egy viszonylag új kapcsolatról van szó.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. jan. 27. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
Én értem miről beszél a kérdező. Vki nem "csak" szexel, hanem szeretkezik. A parnernek nem olyan fontos a szex mint neki. Vagy csak nem ér rá. Szerintem ne hagyd el, mert nem biztos h ő nem vágyik erre
2020. jan. 27. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Bár én találnék egy olyan nőt, akinek a szex "nem fontos". :/
2020. jan. 27. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Kilépnék, legalább kiderült az elején. Mégis kivel szexeljek jót, ha nem a kapcsolatommal? 30 éves kor felett mi az, ami akadályozza? Gondolom, nem most kezdte. Szervi gond vagy béna?
2020. jan. 27. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam. Már nem vagyok.

Szóval, a válaszom sejtheted: nem maradnék benne.

2020. febr. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!