Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha szex kb.3 havonta van egy kapcsolatban?
8 éve vagyunk együtt a párommal.
Kisebb nagyobb viták előfordulnak,mint mindenhol de sikerül őket megbeszélni. Jól kijövünk, egy probléma van az pedig a szex.
Sose volt nagyon aktív ilyen téren a párom a kapcsolat elején sem, volt hogy hetente-kéthetente volt csak. De szeretem és elfogadtam.
De már mostanában, főleg amióta gyerek van, (3 éves) Azóta általában csak 2-3 havonta van.
Ezt én kevésnek találom, hisz még fiatalok vagyunk, 32-37.
Azt kihagytam, hogy többször beszéltem már vele erről, hogy van e valami gond, vagy én nem tetszek neki, de mindig azt mondja hogy szeret, továbbra is velem akar lenni, velem képzeli el a jövőt, csak sokszor fáradt.
Gyereknèl is segít, nincs vele gond apakènt.
Én próbálok megèrtő lenni, hisz mindenkinek lehetnek ilyen időszakai, hogy munka miatt fáradt,stb.
De nem javul a helyzet
Házasságban, 8 év után, gyerekkel, 30+ évesen?
SOK más párnál ilyenkor már évi 1-2 sincs!
hasonló volt a pasim...
közös gyerek majd 3-4 havonta egy gyors menet
egy vitakor azt mondtam h akkor megoldom magamnak - rávágta h oké - 3 évig volt szeretőm :)
így bírtam ki a 8 év végét majd kivágtam egyik napról a másikra
jaham a pasi 10évvel volt fiatalabb mint én !
Utolsónál a pont!
Ha a szexen kívül minden jó, akkor érdemes szeretőt tartani.
Így megvan a szex, és a család is egyben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!