Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy az anyagi helyzeted miatt szakítottatok valakivel?
Akikkel nagy különbségek voltak, azokkal nem jutottak a dolgok túl az ismerkedésen. Olyan is volt, akinek a családi háttere miatt olyan dolgok voltak természetesek, amik nekem nagyon nem. Meg persze olyan is, ahol én nem akartam részt venni abban a káoszban és ámokfutásban, amit a rossz szokásai miatt ő művelt le az anyagi életében.
Biztos fáj sokak szíve ezt olvasva, de a legtöbb emberben azért van egy tűréshatár felfelé és lefelé is, amit próbál reálisan kialakítani, hogy magához képest mennyire gazdag/szegény partnert tud elfogadni, mert ez is mégiscsak az élet egy fontos alkatóeleme. Minél nagyobb a különbség, annál kisebb esély van a hosszú távú, tartós, egészséges működésre.
Volt igen. A családom a középosztály felső kategóriája kb. Volt egy nagyon csóró barátom, ő szeretett volna kitörni, de sehogy se ment neki, pedig én is és a családom is próbált neki segíteni mindenhogy: adtam pénzt, hogy újra érettségizzen, segítettem felkészülni, apám benyomta egy jó munkahelyre, és egyszerűen nem tudott élni a lehetőségeivel, mindent elcseszett. Szakítottam vele, nem tudtam volna ilyen emberre bízni magamat és a családomat.
Később lett egy hasonló körből jövő barátom, ő viszont annyira más életstílust élt, hogy nem éreztem jól magam mellette. Borestek, sajtkóstolás, puccos éttermek. Vele is szakítottam.
Aztán összejöttem a most már férjemmel, aki -20-ről kezdte az életét, mert semmivel sem támogatták otthonról, sőt. Viszont akkora akarás és ambició van/volt benne, hogy 8 év alatt felküzdötte magát a munkahelyén nagyon magas pozícióba, megtriplázta az én fizumat pedig előtte kevesebbet keresett mint én és vettünk közösen egy házat.
Szóval maga a háttér nem feltétlen számít, ha az ember el akar érni valamit az életében. 30/N
Nekem kétszer volt ilyen, egyszer az ex felbukkanása tette tönkre, bár éreztem, hogy nem az igazi a kapcsolat, de azért talán elmélyülhettek volna az érzések, mert a családja is elfogadott, ha nem jelenik meg a pénzes menőcsávó ex újra és kavarja fel az érzéseit.
A másik esetben a rokonsága nem bírt elviselni, amikor megtudta, hogy nem csak teljesen csóró vagyok, de még örökölni sem fogok semmit és addig áskálódtak, amíg végül a veszekedések felőrölték a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!