Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, aki miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki miközben jártam vele kavart egy lánnyal, de ez már előfordult és szakítottam vele, később SMS-ben kért bocsánatot, és megbocsájtottam neki Most, ha ezt teszi újra mit csináljak? Köszönöm! BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés

L/14

Van egy fiú osztálytársam akivel jártam, de ma szakítottam vele, mert fogdosott egy lányt és majdnem lesmárolta, miközben mi jártunk. Már többször előfordult, hogy ez miatt szakítottam vele, és őt nem érdekelte, utána meg SMS-ben írta meg, hogy ne haragudjak rá, mert ő szeret meg ilyenek. Én megbocsájtottam neki, mert hittem benne, hogy tényleg nem fog előfordulni többet. Ha most is ezt teszi majd, velem, hogy SMS-ben ír, hogy ő tényleg nem akarta akkor MIT TEGYEK?? (Avval a lánnyal akit fogdosott, már járt és azt mondta, hogy nem szereti, de nem úgy űnik:S:S) Segítsetek Légyszi!!!

2010. febr. 18. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szakítsd le a heréjét!:D
2010. febr. 18. 08:46
 2/4 anonim válasza:
Egy esélyt mindenki megérdemel.De csak egyet!!Még hányszor hagyod, hogy játszon veled? Semmiből sem tanulsz? SMS-ben magyarázkodik, még eléd sem mer állni! Nem érdekled őt!Vedd már észre!
2010. febr. 18. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig az volt, hogy nem bocsájtok meg neki, de valamiért.. mégis:S De most már nem hinném, hogy meg fogok neki bocsájtani!! Köszönöm a válaszokat:)
2010. febr. 19. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap sulidiszkóban összejött azzal a lánnyal, és smároltak meg ilyenek, és adtam neki egy pofont, bedagadt a szeme és még volt pofájuk mindkettejüknek visszakérdezni, h ezt miért kapta..!! :s
2010. febr. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!