Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel akinek mar van egy gyereke?
Javítsatok a kapcsolaton, ha nem megy akkor tegyetek pontot a végére. A gyerekekre nagyban hat, mégha észre sem veszik a szülők, mert azt hiszik jól titkolják a próblémáikat (de nem), az ha a anyu és apu nem boldog együtt..
Sok szingli anyuka talál magának párt, főleg ebben a korban, csak óvatosan, hogy nehogy az legyen, hogy folyton más az apa, vagy az éppenséggel bántja a gyereket.
De elsődlegesen, tényleg próbáljátok helyre tenni a próblémáitokat. Járjatok többször együtt családként kirándulni erre arra, csináljatok több közös programot, amit mindenki élvez.
Bár nem tudom mi miatt nem érzed magad boldognak már a kapcsolatban?
Naná. Szívesen vagyok gyerekekkel. Szerintem még ilyen “hétvégi nevelőszülőnek” is élmény lehet lenni, nem lenne akadály a mindennapokban sem akár. Lehet ezt intelligensen intézni. Ellenben a korod és a körülményeid nem kissé aggasztóak. Van szakmád/érettségid? Mekkora a kicsi? Mióta vagytok együtt a pároddal?
Értem én, hogy fiatal lány vagy, ellenben hacsak nem ver Téged és a kicsit, szerintem igazán megerőltethetnéd magadat gyermeked édesapjával, ha már összehozni sikerült.
Szerintem igen
Ha őszintén szeret a férfi akkor a gyermeked is szeretni fogja.
És csak remélni tudom hogy léteznek még igazi férfiak.
Én simán, de akkor, ha már nem az exe jár a fejében.
Miért nem vagy boldog?
Soha nem jelentett akadályt az, ha a lánynak/nőnek gyereke van. A probléma nem ebből szokott adódni.
Hanem például abból, hogy az egyedülálló anyukák 90%-a nem társat, hanem pótapát keres. Érthető, ha erre is gondol a nő, de az felettébb taszító, amikor a randi első másodpercétől kezdve a pótapa-szerepet várja el.
A másik irritáló dolog, hogy a pasi ilyenkor csak egy másodlagos szereplő. Nyilván fontos, hogy fogadja el a kicsit, és teljesen egyértelmű, hogy egy anyának a gyermeke a legfontosabb. Ez így is van jól. De az, hogy lépten-nyomon szerencsétlen pasi azt érezze, hogy ő csak egy másodhegedűs, aki örüljön annak, hogy néha-néha kap egy kis figyelmet esetleg, amikor a kicsi mélyen alszik...
A harmadik, hogy legtöbbször az apukának "előjoga" van a nőre. Egyet szól, aztán már rohan is.
Nyilván nem feltételezem, hogy mindenki ilyen lenne, akinek gyereke van. De akikkel életemben eddig próbálkoztam, azoknál a három közül legalább egy, de inkább 2, vagy mindhárom eset fennállt. És nem csak 2-3 egyedülálló anyukáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!