Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel akinek mar van egy gyereke?
Nem. Nem akarok gyereket, főleg nem másét. Egyszerűen nem tudnám elviselni, főleg ilyen fiatalon. Ki a francnak jut eszébe manaság 19 évesen gyereket csinálni? Max férfiként 30 felett, egy stabil, régóta tartó kapcsolat esetében, ha mondjuk már jó pár éve együtt élnénk. De ekkor sem biztos...
Egyrészt ez jelzés is, hogy komolytalan a csaj, ha fiatalon és fiatal (1-2 éves) gyereke van, mert ez azt jelzi, hogy nem tud normális döntést hozni, képtelen racionálisan átgondolni a dolgokat. Azt ne mondja nekem senki, hogy huszon éves korban normális dolog 1-2 éves párkapcsolatnál bevállalni egy gyereket. Mert ez nem csak a pár, hanem a gyerek életét is örökre megkeseríti, hiszen szinte 100%, hogy az ilyen kapcsolatoknak rövid időn belül szakítás a vége.
Igen egyetemi vegzettsegem valoban nincsen de nem is gondolnam h a mai vilagba feltetlenul szigseg van ra es ha szamokba nezzuk a dolgokat a gyedem igyis boven meghaladja a mai atlag minimalbert es az ugye a valodi fizetes 70%a , vannak diplomas utcaseprok is meg erettsegivel komoly allassal rendelkezok. Azert mert fiatalon vallaltam gyerelet a parommal akivel egyebkent ot eve egyutt vagyunk nemfeltetlen jelenti h komolytalan allas nelkuli kis picsa lennek aki probal valahogy megelni. Termeszetesen tervezett baba volt es most ket honapos.
Boldog azert nemvagyok (a parkapcsolatomban) mert ugyerzem h a parom nemfoglalkozik velem eleget nem azert mert a gyerekkel foglalkozik mielott felreertes lenne hanem ugy unblock mintha mar nem elvezne a velem toltott idot. (Egyutt lakunk termeszetesen) szeretni biztos szeret mert latom rajta ismerem meg enis szeretem csak mintha elhalt volna koztunk a dolog.
Nem akarlak arra angazsálni, hogy hagyd el a gyereked apját, de ha már ilyen fiatalon problémátok van, később még több lesz.
Találsz párt gyerekkel is. Nekem van 2 ismerősöm is, az egyiknek kislánya van, a másiknak kisfia. Mindkét anyuka talált maga mellé párt.
Fontos, hogy a gyereknek legyen apja, de sok minden függ attól is, hogy milyen a mostani kapcsolatod, elviselhetetlen, vagy csak egyszerűen nem vagy boldog.
Te döntesz, dönts okosan. Mindenesetre a pár keresés nem reménytelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!