Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt maradni valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradni valakivel aki csak a gyerek miatt van veled?

Figyelt kérdés

Nagyon akarja ezt a kapcsolatot, ragaszkodik hozzá, van közös gyerek és közös tervezés, terhes vagyok. Szóval minden happynek tűnik, ő kedves, gondoskodó, fizikailag is jól bánik velem, de ami az érzelmeket illeti- ez nem egy szerelemkapcsolat, és én csak most ébredtem rá.

Nekem egyértelműnek tűnt mindig hogyha valaki valakivel együtt van, akkor érez valamit iránta. De egy kisebb vita (erzelmekrol kerdeztem amit mindig kerul) azt mondta hogy a gyerek van velem, de ez így jó neki, boldog így is, és felnéz rám mint nő, és velem szándékozik megöregedni. Hazasságot nem szeretne, pedig nincs ellene maga a házasságnak csak velem nem erzi hogy kellene.

Nos en nagyon összetörtem.Elvenni a megmaradt nőiségem is ha igy vele maradnék.Ettől eltekintve jó eletunk lehetne, jól működünk egyutt, gigyelmesek vagyunk egymashoz, hetkoznapokban, család vivés, az ágyban.. csak hát ő neki nem én vagyok "az". És neki ez nem probléma, mert a gyerek a legfontosabb neki, és azt mondja minden szüksége kielégítve, a gyerekei is boldog csaladban élnek... Hogy lehetettől a ténytől eltekinteni, hogy nem szeret 'úgy', de nagyon ragaszkodik s kedveskedik, nagyon akarja hogy mukodjon, es tesz is erte, de erzelmekben biztos hogy nem lesznek...

Én is 35 vagyok már, mindjárt 3 gyerekkel.. nem panaszkodnom kellene?

Nem tudom hogy tegyem rendbe magamban a dolgokat..hogy mit tegyek..

szeret nagyon, csak nem úgy

dec. 6. 08:55
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
43%
Menjetek szét, igazi érzelmek nélkül semmi értelme. Mindig benned lesz az a tüske hogy nem szerelmes beléd, hogy nem igazán szeret, és ezt a gyerekek is megérzik. Te együtt tudnál èlni a tudattal, hogy valaki olyannal vagy együtt, aki nem is szeret igazán? Mert én nem. Ezek szerint ez most derült ki a részéről?
dec. 6. 09:13
 2/45 A kérdező kommentje:
Ő eddig is tudta. Én vagyok az aki most tudta meg hogy hogy allt/all ő a kapcsolatunkhoz.
dec. 6. 09:15
 3/45 anonim ***** válasza:
39%
Már bocsánat, de egy önző paraszt a párod! Miért kell más idejét rabolni?? Teherbeejtett, megjátszotta magát és még be is vallja. Azért ragaszkodik hozzád, hogy ne maradjon egyedül. Én egy percig nem maradnék tovább azzal, aki nem szeret.
dec. 6. 09:24
 4/45 anonim ***** válasza:
79%
De okosak vagytok,és 35 évesen mégis mi a francot csináljon majd 3 gyerekkel a nyakán?? Majd jön a herceg fehér lovon akinek pont egy öregecskedő három gyerekes anya a vágyai netovábbja?Szálljatok le a földre.
dec. 6. 09:31
 5/45 anonim ***** válasza:
81%
Ebben a korban, három gyerek után amúgy sem a szerelem tart össze egy átlag párkapcsolatot. Persze vannak szerencsések akik évtizedek után is szerelmet éreznek, de az általános sajnos nem ez, szóval ha az elején nagyon szerelmes lett volna, akkor is nagyon valószínű, hogy most már nem lenne az. Te szerelmes vagy belé, vagy csak az egóddal nem tudsz mit kezdeni?
dec. 6. 09:44
 6/45 anonim ***** válasza:
13%
#4 Miért ne lenne?! Amúgy is jobb egyedül, ennél.
dec. 6. 09:55
 7/45 anonim ***** válasza:
27%
Ezen én is felhúztam volna magam, igazi seggfej megszólalás volt, legalább ne mondaná. Beszélj vele mond el neki neked ez mennyire rosszul esett és a maradék önbizalmad is elvette, mivel ilyet egy nőnek nem lenne szabad mondani. Most először is a saját és nyilván a gyerkőcök érdekeit nézd, hogy jársz jobban, melyik lehetőségnél. Egyedül boldogulnál? Ha mégis vele maradsz próbálj a jó dolgokra összpontosítani és magaddal és a gyerkőccel foglalkozni. Mert valljuk be azért egyedül lenni egy kis csecsemővel nem a legjobb, pláne ha vissza is kényszerülsz idő előtt dolgozni. Viszont azt tudatositsd magadban, attól mert ő így gondol rólad, lenne aki oda van érted és mindent megadna neked. Tehát az önbizalmad ne hagyd hogy így lerombolja. Így ismeretlenül is sok jót és kitartást kívánok neked
dec. 6. 10:11
 8/45 anonim ***** válasza:
61%
35 évesen te SOHA NEM FOGSZ OLYAN FÉRFIT TALÁLNI aki téged és főleg őket elfogadná, vagy normálisan szépen bánna veletek ez hétszentség úgyhogy ha voltál olyan "okos", hogy még csak most esett le, hogy soha nem volt beléd szerelmes és 3 gyereked van tőle akkor maradj inkább vele. Amúgyis hiába hagyod el a szeretet és tisztelet marad meg ideális esetben a párok között. A szerelem elmúlik. Ha nem rossz hozzád, megbecsül és a gyerekeit is szereti inkább légy hálás, hogy milyen jó életed van.
dec. 6. 10:13
 9/45 anonim ***** válasza:
24%
őket - 3 gyermeked
dec. 6. 10:14
 10/45 anonim ***** válasza:
78%
#6 Azért egy kiscsecsemővel nem olyan egyszerű ez. Mérlegelni kell. Nem hirtelen felindulásból dönteni. Nem csak magadért felelsz már. Ha meg semmi segítsége nem lesz, semmi támogatása az baromi nehéz.
dec. 6. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!