Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradni valakivel aki csak a gyerek miatt van veled?
Nagyon akarja ezt a kapcsolatot, ragaszkodik hozzá, van közös gyerek és közös tervezés, terhes vagyok. Szóval minden happynek tűnik, ő kedves, gondoskodó, fizikailag is jól bánik velem, de ami az érzelmeket illeti- ez nem egy szerelemkapcsolat, és én csak most ébredtem rá.
Nekem egyértelműnek tűnt mindig hogyha valaki valakivel együtt van, akkor érez valamit iránta. De egy kisebb vita (erzelmekrol kerdeztem amit mindig kerul) azt mondta hogy a gyerek van velem, de ez így jó neki, boldog így is, és felnéz rám mint nő, és velem szándékozik megöregedni. Hazasságot nem szeretne, pedig nincs ellene maga a házasságnak csak velem nem erzi hogy kellene.
Nos en nagyon összetörtem.Elvenni a megmaradt nőiségem is ha igy vele maradnék.Ettől eltekintve jó eletunk lehetne, jól működünk egyutt, gigyelmesek vagyunk egymashoz, hetkoznapokban, család vivés, az ágyban.. csak hát ő neki nem én vagyok "az". És neki ez nem probléma, mert a gyerek a legfontosabb neki, és azt mondja minden szüksége kielégítve, a gyerekei is boldog csaladban élnek... Hogy lehetettől a ténytől eltekinteni, hogy nem szeret 'úgy', de nagyon ragaszkodik s kedveskedik, nagyon akarja hogy mukodjon, es tesz is erte, de erzelmekben biztos hogy nem lesznek...
Én is 35 vagyok már, mindjárt 3 gyerekkel.. nem panaszkodnom kellene?
Nem tudom hogy tegyem rendbe magamban a dolgokat..hogy mit tegyek..
szeret nagyon, csak nem úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!