Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt maradni valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradni valakivel aki csak a gyerek miatt van veled?

Figyelt kérdés

Nagyon akarja ezt a kapcsolatot, ragaszkodik hozzá, van közös gyerek és közös tervezés, terhes vagyok. Szóval minden happynek tűnik, ő kedves, gondoskodó, fizikailag is jól bánik velem, de ami az érzelmeket illeti- ez nem egy szerelemkapcsolat, és én csak most ébredtem rá.

Nekem egyértelműnek tűnt mindig hogyha valaki valakivel együtt van, akkor érez valamit iránta. De egy kisebb vita (erzelmekrol kerdeztem amit mindig kerul) azt mondta hogy a gyerek van velem, de ez így jó neki, boldog így is, és felnéz rám mint nő, és velem szándékozik megöregedni. Hazasságot nem szeretne, pedig nincs ellene maga a házasságnak csak velem nem erzi hogy kellene.

Nos en nagyon összetörtem.Elvenni a megmaradt nőiségem is ha igy vele maradnék.Ettől eltekintve jó eletunk lehetne, jól működünk egyutt, gigyelmesek vagyunk egymashoz, hetkoznapokban, család vivés, az ágyban.. csak hát ő neki nem én vagyok "az". És neki ez nem probléma, mert a gyerek a legfontosabb neki, és azt mondja minden szüksége kielégítve, a gyerekei is boldog csaladban élnek... Hogy lehetettől a ténytől eltekinteni, hogy nem szeret 'úgy', de nagyon ragaszkodik s kedveskedik, nagyon akarja hogy mukodjon, es tesz is erte, de erzelmekben biztos hogy nem lesznek...

Én is 35 vagyok már, mindjárt 3 gyerekkel.. nem panaszkodnom kellene?

Nem tudom hogy tegyem rendbe magamban a dolgokat..hogy mit tegyek..

szeret nagyon, csak nem úgy

dec. 6. 08:55
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
68%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem úgy próbálj a helyzethez állni mint ez a kérdező és válaszolók.

dec. 6. 10:17
 12/45 anonim ***** válasza:
71%

Nos szerintem se vagy te olyan helyzetben, hogy ugrálni tudj. Azt sem hiszem el, hogy te szerelmes vagy belé és bár ő nem volt beléd soha attól még szeret. Ez tényleg csak a női hiúságodról szól. De persze ha te olyan ostoba vagy, hogy az egó miatt elhagyod és a gyerekeid amiatt hétvégi apukázni fognak akkor váljatok el. Lefogadom, hogy amint megszületik a baba azonnal vissza kuncsorognál hozzá és rányomnád, ugyanúgy az életed része lenne szóval én is azt javaslom, hogy faragj le az egódból és a szép dolgokat helyezd előtérbe.

"boldog így is, és felnéz rám mint nő, és velem szándékozik megöregedni."

Ettől többet nem érhetsz el semmilyen más férfi oldalán.

dec. 6. 10:24
 13/45 anonim ***** válasza:
63%
Vége a rózsaszín ködnek, rátok köszöntöttek a szürke hétköznapok, a szerelem átalakult szeretetté, ennyi. Tulajdonképpen szeret és veled akar lenni, úgyhogy nem értem mi bajod van? Az a fránya ego játszik veled meg a hormnok. Higgadj le! 3 gyerekkel amúgy sem találsz párt max ideiglenes dugópajtit!
dec. 6. 10:58
 14/45 anonim ***** válasza:
56%
Én is amondó vagyok, hogy inkább mondj köszönetet az égnek és légy magadra büszke, hogy milyen jó férjet választottál magad mellé annak ellenére milyen naiv vagy. Más nő mindent megadna azért, hogy a te helyedben legyen ebbe gondolj bele. Valakit megcsalnak éveken keresztül és nincs hová mennie, valakit megvernek, verbálisan bántalmaznak te meg a jó dolgodban bolhából elefántot csinálsz. Pedig ő azért nem bűnös, hogy te álomvilágban éltél ezidáig hanem te mert nincs emberismered. Apropó mivel nincs szerinted válás után a férjedtől kifogsz olyan férfit aki szerelmes lesz beléd és még a gyerekekkel is példamutatóan fog bánni? 100%, hogy nem. Úgyhogy maradj ahol vagy mert a mesés életed rémálommá fogod változtatni amilyen „ügyes„ vagy...
dec. 6. 11:07
 15/45 anonim ***** válasza:
46%
Miota vagytok egyutt? Mind a harom kozos gyerek? Hogy ismerkedtetek meg? Mennyi ido utan derult ki most, hogy o egyaltalan soha nem volt beled szerelmes?
dec. 6. 11:12
 16/45 anonim ***** válasza:
46%

"szeret nagyon, csak nem úgy"

De hát ne légy már baszki hülye amikor te se vagy bele szerelmes már régóta. Miért érdekel, hogy a múltban valaha szerelmes volt-e beléd amikor végig abban a tudatban voltál, hogy az? Egyáltalán minek kell érzelmi dolgokról beszélni amikor a tettek beszélnek? Azt éred el hogyha jól felbaszod, marhára csalódni fog benned mert te nem tudsz túllépni azon, hogy nem vagy az "Igazi" - AKI NEM LÉTEZIK! - hogy fogja magát és ő fog tőled elválni aztán 3 gyerekkel nem tudod milyen férfit választasz amikor tényleg hülye vagy.

Nemhogy hálás lennél, hogy szeret, bizonyítja minden tettével ahogyan csak tudja téged az zavar, hogy nem volt beléd szerelmes.

"Elvenni a megmaradt nőiségem is ha igy vele maradnék."

3 gyereket csinált neked és ő tehet arról, hogy neked nincs nőisséged? Rád kényszerítette valamikor, hogy feküdj alá? Tehet ő róla, hogy a terhességek után nem vagy topmodell? Nem.

Ne játszd el az áldozatot, ne tegyed magad mert nincs mire.

Sajnálom a gyermekeid és a férjed, hogy ilyen hülye libával kell élniük. Szörnyű vagy.

dec. 6. 11:23
 17/45 anonim ***** válasza:
48%

Egyet tudatosíts: NEM csaj a gyerekek miatt van veled. Szeretet, tisztelet, hűség, ezek sokkal fontosabbak egy házasságban, mint a pillangók.

Igaz, hogy a barátom férfi, de ő azért vált el két éve, mert csak a gyerek miatt nem marad együtt. Szereti a feleségét, mint embert, a legjobb barátja, felnéz rá, jó anya, de rettenet problémás a gyerekük, alig aludtak, egyre kevesebb lett a szex. Mondjuk a felesége már nem egyszer mondta, hogy el fog válni, ha otthon nem veszi ki a részét semmiből. Aztán a fránya szex meg a pillangók miatt mégis a férj adta be a válást.

Most mindketten anyagilag padlón vannak, hiszen ugyanannyi bevételből most két háztartást kell fenntartani. A gyerekét alig látja, mivel az új helyen hétvégén is dolgoznia kell. Az ismerkedés meg...hát nem egy szép ember ez az én barátom. Meg őszintén szólva nehéz természet is. Ha időnként sikerül egy-egy randit összehoznia, abból se lesz kapcsolat. A kevés szex miatt vált, aztán két éve nem szexelt, és nagyon úgy néz ki, hogy csak akkor fog, ha fizet érte.

Nekem kesereg hétvégente, hogy most már abban sem hisz, hogy olyan nőt elé sodor az élet, akivel barátok tudnak lenni és hosszú távon legalább együtt tudnak lakni.

Amúgy a felesége is szingli még, ami mondjuk egy főállás meg egy problémás, fejlesztésre szoruló óvodás mellett nem csoda. Felajánlottam neki, hogy szívesen figyelek a kicsire, ha szeretne kimozdulni. (😉) De azt mondja, hogy nem is akar ismerkedni, úgyse fogadja el senki a gyereket.

dec. 6. 11:24
 18/45 A kérdező kommentje:

3 év után derült ki, de csak azért derült ki mert nyaggattam az érzelmekkel..

egyedül is boldogulnék anyagilag, azzal nem volna gond, és értékelem is magam annyira, hogy tudjam kapnék olyant aki 'úgy' szeret, 35 évesen is, gyerekekkel is ..

dec. 6. 11:25
 19/45 A kérdező kommentje:

ja és én szeretem. feltétel nélkül.

az fáj a legjobban, hogy ezekszerint feláldozta magát.. vagy nem tudom.

És önzőnek érezném valahogy, h egyutt maradnank ugy h ő nem szeret. mégha ő is az aki maradna.

mert el nem tudom kepzelni hogy mondhatja azt hogy igy boldog, teljes az elete, ha nem szerelmes..

no de nem vagyok ferfi, nem latok a fejebe..

dec. 6. 11:28
 20/45 anonim ***** válasza:
63%

"Úgy" szeret - hogyan? "Igaziként" tekint rád? A szerelem mindig elmúlik, a szervezeted, pszichéd nem képes fenntartani a heves lángot éveken/évtizedeken keresztül. Aki azt mondja, hogy 10+ év után is szerelemmel szereti a párját az átesett a mániákus/obszeszív állapotba ami nyilván nem egészséges, vagy hazudik!

Úgyhogy bár elválhatsz és keresgélhetsz olyan felhozatal van, hogy azt is megbánod, hogy megszülettél. Úgy ki fogsz égni, hogy legvégül pszichiátrián kötsz ki mert átkattan, vagy érzéketlen robot leszel és senki, a gyerekeid sr fognak boldoggá tenni.

Lehet beled nyilván valaki szerelmes de te fogod tudni szerelemmel szeretni? Vagy te fogsz abban a csónakban evezni mint a párod és nem fogod elmondani neki ha nem szükséges mert nem leszel rá erőltetve?

Nagyon szép tőled, hogy nyaggattad 3 év után, de a gyerekek előtt eszedbe se jutott.

Fasza lesz nagyon igazán ha elváltok és a gyerekeket tönkre teszed mert a férfiakat fogod cserélni, vagy megkeseredett leszel.

Ilyen hülye liba mint te el fogja rontani mindenki életét maga körül mert nem "úgy" - atyám még fogalmazni se tudsz! - szereti a párja. 🤦

dec. 6. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!