Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt maradni valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradni valakivel aki csak a gyerek miatt van veled?

Figyelt kérdés

Nagyon akarja ezt a kapcsolatot, ragaszkodik hozzá, van közös gyerek és közös tervezés, terhes vagyok. Szóval minden happynek tűnik, ő kedves, gondoskodó, fizikailag is jól bánik velem, de ami az érzelmeket illeti- ez nem egy szerelemkapcsolat, és én csak most ébredtem rá.

Nekem egyértelműnek tűnt mindig hogyha valaki valakivel együtt van, akkor érez valamit iránta. De egy kisebb vita (erzelmekrol kerdeztem amit mindig kerul) azt mondta hogy a gyerek van velem, de ez így jó neki, boldog így is, és felnéz rám mint nő, és velem szándékozik megöregedni. Hazasságot nem szeretne, pedig nincs ellene maga a házasságnak csak velem nem erzi hogy kellene.

Nos en nagyon összetörtem.Elvenni a megmaradt nőiségem is ha igy vele maradnék.Ettől eltekintve jó eletunk lehetne, jól működünk egyutt, gigyelmesek vagyunk egymashoz, hetkoznapokban, család vivés, az ágyban.. csak hát ő neki nem én vagyok "az". És neki ez nem probléma, mert a gyerek a legfontosabb neki, és azt mondja minden szüksége kielégítve, a gyerekei is boldog csaladban élnek... Hogy lehetettől a ténytől eltekinteni, hogy nem szeret 'úgy', de nagyon ragaszkodik s kedveskedik, nagyon akarja hogy mukodjon, es tesz is erte, de erzelmekben biztos hogy nem lesznek...

Én is 35 vagyok már, mindjárt 3 gyerekkel.. nem panaszkodnom kellene?

Nem tudom hogy tegyem rendbe magamban a dolgokat..hogy mit tegyek..

szeret nagyon, csak nem úgy

dec. 6. 08:55
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
68%
30-nak igaza van, bármennyire is fáj. Szokták is mondani, van nő, amelyik feleségnek való, meg van, amelyik csak kalandra kell.
dec. 6. 15:23
 32/45 anonim ***** válasza:
30%

"Hazasságot nem szeretne, pedig nincs ellene maga a házasságnak csak velem nem erzi hogy kellene."

Ezt igy kimondani nagyon gaz. Nem lehet, hogy amugy epiteni akarja le az onbecslesed? Igy szepen aprankent? Es valojaban nem is olyan kedves, gondoskodo szemely, mint ahogy be akarja allitani magat? :)

dec. 6. 15:56
 33/45 anonim ***** válasza:
36%
Nekem is az jött le amit a 30 mond. Akármit is gondoskodik meg teszi veszi magát, ha ez kijön a száján hogy így 3 gyerek után amúgy nem is szeret mint NŐT.
dec. 6. 15:59
 34/45 anonim ***** válasza:
24%
Illetve amit a 32 mond, azt akartam írni csak elírtam 30-nak.
dec. 6. 16:00
 35/45 A kérdező kommentje:

32-es... nem tudom.. én jó ember ismerőnek érzem magam, de őt sosem tudtam igazán kiismerni. egy időben még az is megfordult a fejemben, hogy nárcisztikus személyiségzavara van 😅 amennyire nagyon odavolt értem, vagyis amit mutatott... és azt veszem észre magamon, hogy már nem vagyok az a nő aki voltam előtte. Nem a gyerekek miatt... mert a gyerekek csak hozzátettek mindig ahhoz hogy értékesnek, fontosnak érezzem magam. De vele kapcsolatban mindig magamban kerestem a hibát, és ő volt az áldozat. És most hogy az erzelemkerulgetes miatt volt ez a vitánk kicsúszott nála.. hogy a gyerekek... és hogy sok ilyen van még mint amilyen én vagyok.. De alapban ha nem nyaggatom a kapcsolatunkkal, ha nem teszem szóvá a szuksegleteim, nem jelzem a határaim, akkor tényleg minden tundermesébe illő. Nagyon jó családapának és párnak látom amúgy- csak én nem vagyok AZ számára. Ezt amugy utobbi idoben ereztem is, ezert is erett mar a vita..

Káosz van most a fejemben. Nagyon nehéz. És tény, hogy annak ellenére hogy szeretem őt, ha nem volna gyerek rögtön lépnék a kapcsolatból- ezt tudva hogy hogyan lát minket.

Viszont nem vagyok abban se tisztában hogy nem-e nekem vannak túl nagy elvárásaim.. vagy csak ő nyomja rám ezt..

dec. 6. 16:47
 36/45 anonim ***** válasza:
32%
Az is lehet hogy kaja előtt kérdezted. Kaja után mindenki szerelmesebb, főleg ha olyat evett amit szeret.
dec. 6. 16:51
 37/45 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy nehéz kérdés, mert a rózsaszín köd minden kapcsolatban, házasságban alábbhagy idővel.

Sokan elválnak, viszont sok elvált ismerősöm életét a legnagyobb jóindulattal sem nevezném "sikersztori"-nak. Nehéz olyan férfit találni, aki a tenyerén hordoz és teljes mértékben elfogad a csomagoddal együtt.

dec. 6. 16:54
 38/45 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ez nem lenne pálya.
dec. 6. 18:15
 39/45 anonim ***** válasza:
54%
Még egy fos házasság.
dec. 6. 20:05
 40/45 anonim ***** válasza:
69%

3 éve tudod és terhes vagy?

Ha annyira nem jó vele és egyedül is boldogulsz, akkor mi a kérdés...

dec. 6. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!