Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év házasság, 2gyermek születése után , kiderült több mint egy éve csal a férjen. Az égvilágon semmit nem vettem észre .Azt sem h ennyire nem szeret engem, azt sem velem mi a baj. Hiszen ha terhesen is képes volt megcsalni akkor bennem a hiba?
Figyelt kérdés
dec. 4. 15:18
12/17 anonim válasza:
Ez ma a norma. Hazasság gyerek aztán az apák meg lépnek.
Ez van tamogatva. Semmijen felelősségük buntetesuk nincs a pasiknak.
13/17 anonim válasza:
Aztán csodálkoznak, hogy nem akarnakszülni a nők, amikor ilyen hímrbanc a pasik egy jelentős része.
Egyáltalán nem benned van a hiba.
14/17 anonim válasza:
Lol, mert a nők nem mennek félre gyerekek mellett...🤡
15/17 anonim válasza:
Te már csak anyu vagy, kutya nem akar veled dugni, mennyivel jobb egy feszes fiatal suna
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e veled baj vagy nincs, de ez nem is lényeg. Nem csaljuk meg a másikat (akár férfi akár nő), nem azért mert a másik ilyen vagy olyan, hanem azért mert mi nem akarunk odáig süllyedni. Mit ahogy nem lopok a közértben, akkor se ha a boltos egy falloszkalap, és akkor se egy hete nem ettem semmit. Nem a másik miatt, magamért, mert én nem akarok egy tróger, sz@r alak lenni.
17/17 anonim válasza:
14.
De persze, gyerekeket is viszik a titkos találkára, mi?
Ez az undorító hogy a nőknek idejük sincs, a pasi meg azt csinál amit akar hiszen a feleség gondozza a gyerekeket úgyis..
Én megbosszulnám.
Még mondanám, nekem is jár heti 2 nap magamra. Edzés, hobbi tanfolyam, akármi.
De még is csalnám ha rajtakapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!