Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4 év házasság, 2gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év házasság, 2gyermek születése után , kiderült több mint egy éve csal a férjen. Az égvilágon semmit nem vettem észre .Azt sem h ennyire nem szeret engem, azt sem velem mi a baj. Hiszen ha terhesen is képes volt megcsalni akkor bennem a hiba?

Figyelt kérdés
tegnap 15:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
A csaló fél a hibás, nem te.
tegnap 15:22
 2/17 anonim ***** válasza:
62%

Ez a baj hogy ilyenkor magát hibáztatja a megcsalt fél.

Nekem is azt mondta a férjem hogy azért csalt meg mert én nem szexeltem gyakran.

Gerincsérvvel fetrengtem a fájdalomtól, ő meg nulla empátiával megcsalt. Ő meg amikor lázas volt, vagy náthás, körbeugráltam.

Akkor mégis ki a hibás.

A megcsaló.

Van akinek rákos beteg a felesége és flörtöl másokkal. Nem a rákos beteg a hibás, hanem a férje egy aljas, önző ember.

Nem a te hibád.

Nem vetted észre, mert nagyon jól tudják palástolni.

Egyszer kérdezz meg egy örömlányt, hogy hány db házas ember jár hozzá és mennyi az egyedülálló.

Meglepődnél, hidd el.

tegnap 15:23
 3/17 anonim válasza:
14%

Fel kéne már fogni végre: A pasi szaporodásra van bekalibrálva. Egy nő meg sokkal kívánatosabb mint egy anyuka.

Sajnálom!

tegnap 15:25
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
Valószínűleg a figyelmedet lekötötte a terhesség majd a gyerekek.
tegnap 15:25
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Egy anyuka is nő. Már elnézést.
tegnap 15:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudni hogy az anyuka nem nő, kedves hármas. Kettő meg az hogy valaki hogy néz ki, nem függ össze azzal, hogy anyuka vagy sem… Ne hibáztasd magad, vannak ilyen típusok kell neki a biztos pont, de hiába jó a kapcsolatuk, flörtölnek, félrelépnek mellette, mert az milyen izgalmas meg milyen jó… sajnos van férfi nő oldalról is bőven, akik hiába van mellettük szuper jó férfi/nő, nem bírnak egy mellett megmaradni.
tegnap 15:30
 7/17 anonim válasza:
18%

Jaj ne nyávogjatok már! Értitek hogy értettem. Az anyuka kevésbé dekoratív és nem is tud szexelni ha éppen abban a fázisban van a terhességnél sem utána. Egy fszinak meg ettől még áll a farka. Sajnos.

Üdv egy nő

tegnap 15:34
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
De, én anyuka vagyok és dekoratív. Na erre varrjál gombot. Bár az én fiam már tinédzser, úgyhogy terhes nem vagyok.
tegnap 15:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Most már mindegy! Válj el ha akarsz.
tegnap 16:56
 10/17 anonim ***** válasza:
19%
Biztos hogy nem törekedtél rà hogy kielégitsd,így màshol kellett keresni....
tegnap 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!