Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mennyire ideális/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ideális/normális egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Lassan 9 éve élünk eggyütt a feleségemmel(31/F 31/N). Van 2 gyermekünk(5+7évesek).

Én 2 műszakban dolgozok,feleségem háztartásbéli.

Pár hónapja kicsit elveszve érzem magam. Itthoni dolgokban próbálom kivenni a részem( porszívózás,mosogatógép,rendrakás,bevásárlás,főzés stb.stb.).

Ha delután-éjszakás vagyok,kicsit én viszem oviba(párom miatt),ha délelőttös vagyok én fektetem őket.

Hétvégente szinte mindig én főzök.

(Ez csak a nagyja)

Tudom-tudom ez nem segítség a páromnak, hisz rgy család vagyunk, mégis azt érzem,hogy ez igenis segítség (kis terhet leveszek a válláról,ami nem is esik a nehezemre).VISZONT!

Van egy majdnem velünk egyidős családbarátunk(ott is a feleség háztartásbéli) és nemrég volt egy beszélgetéses este ahol kicsit kellemetlen volt nekem.

Ott a férj ilyesmibe nem nagyon segít be,viszont a feleség elég sok dologgal kedveskedik.

Napi cigit megtölti,minden reggel felkel reggelit készít mielőtt a férj elmegy dolgozni,+reggelit csomagol, ha későn ér haza vacsit csinál stb.

És itt esett le,hogy én semmi ilyesmit nem kapok a páromtól.

2havonta talán 1x készít vacsorát mire hazaérek és ennyi.Amikor ezt szóvátettem,hogy felém nincs semmi ilyesmi, nemigazán volt semmi válasz(veszekedés viszont igen).

Szexuális életünk szinte alig,3-4 hetente talán(akkor jó mindkettőnknek {keveslem})

Próbálok odafigyelni rá,hetente legalább 1 virág,vagy csoki.

Szerintetek?

nov. 27. 10:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

Az azert erdekelne, hogy akkor is ennyire szarna e bele a munkaba, ha egyedulallo anyuka lenne? Ha jol gondolom, nem vet fel titeket a penz, megis bevallalt veled ket gyereket. Most meg lusta dolgozni es cserebe az otthoni teendoket sem csinalja. Konkretan harom gyereked van.

26N

nov. 27. 18:06
 32/36 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem rohadt gáz, hogy valaki mesél neked arról, hogy náluk milyen egy két esemény van a párkapcsolatban és rögtön számon akarod kérni a párodon! Szerintem arról kellene beszélnetek, hogy ki mennyire érzi egyenlőnek a terhek viselését a kapcsolatban és miért távolodtatok el, miért nem tudtok nyugodtan kommunikálni, miért kell veszekedni. És rohadtul nem azzal jönnék, hogy Gizi mit tesz, és ezért te is azt várod... Honnan tudod, milyen a kapcsolatuk?? Lehet az a nő teljesen máshogy érzi magát, mint a te feleséged. Nem kellene összehasonlítani. Azért mert te mondjuk nem érzed jól magad a kapcsolatodban, attól még lehet hogy ő sem, és mondjuk...esetleg, azért nincs szex.

A feleségedet pedig nem vágná haza az, amit írtál, ha bíznál benne és támogatnád, de rajtad már most látszik, hogy te az a károgó fajta vagy, aki eleve nem bízik benne, és majd az "Én megmondtam"-al jössz.

nov. 27. 18:27
 33/36 anonim ***** válasza:
51%
Más qrogatja nagy valószínűséggel
nov. 27. 21:08
 34/36 A kérdező kommentje:

Ezt a más qrogatja dolgot engedjük el.

A pénzre nem panaszkodunk, sőt elég jól élünk (Nem vagyunk gazdagok,de minden megvan ami kell és minden hónapba tudunk félrerakni).

Nemegyszer leültünk beszélgetni ezekről a dolgokról de érdemi változás nem történt.

nov. 27. 23:25
 35/36 anonim ***** válasza:

"Van egy majdnem velünk egyidős családbarátunk(ott is a feleség háztartásbéli)" - Hány gyerekük van? Van beteg gyerekük?

Vagy több idejük van csak magukkal és egymással foglalkozni?

nov. 28. 00:17
 36/36 anonim ***** válasza:
74%

"És ha neadjisten beletörik a bicska, nem tudom mennyire fogja őt ez hazavágni."

Vállalkozást vezetni természetesen szopás. Adódhatnak (és fognak is) olyan helyzetek bármikor, bárhonnan, bármivel kapcsolatban amik nyilván haza fogják őt vágni. Tisztában van vele, hogy mivel jár egy vállalkozást elindítani, miközben kvázi HTB-ként is megbukott? Milyen területen tervezi ezt?

nov. 29. 04:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!