Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mennyire ideális/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ideális/normális egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Lassan 9 éve élünk eggyütt a feleségemmel(31/F 31/N). Van 2 gyermekünk(5+7évesek).

Én 2 műszakban dolgozok,feleségem háztartásbéli.

Pár hónapja kicsit elveszve érzem magam. Itthoni dolgokban próbálom kivenni a részem( porszívózás,mosogatógép,rendrakás,bevásárlás,főzés stb.stb.).

Ha delután-éjszakás vagyok,kicsit én viszem oviba(párom miatt),ha délelőttös vagyok én fektetem őket.

Hétvégente szinte mindig én főzök.

(Ez csak a nagyja)

Tudom-tudom ez nem segítség a páromnak, hisz rgy család vagyunk, mégis azt érzem,hogy ez igenis segítség (kis terhet leveszek a válláról,ami nem is esik a nehezemre).VISZONT!

Van egy majdnem velünk egyidős családbarátunk(ott is a feleség háztartásbéli) és nemrég volt egy beszélgetéses este ahol kicsit kellemetlen volt nekem.

Ott a férj ilyesmibe nem nagyon segít be,viszont a feleség elég sok dologgal kedveskedik.

Napi cigit megtölti,minden reggel felkel reggelit készít mielőtt a férj elmegy dolgozni,+reggelit csomagol, ha későn ér haza vacsit csinál stb.

És itt esett le,hogy én semmi ilyesmit nem kapok a páromtól.

2havonta talán 1x készít vacsorát mire hazaérek és ennyi.Amikor ezt szóvátettem,hogy felém nincs semmi ilyesmi, nemigazán volt semmi válasz(veszekedés viszont igen).

Szexuális életünk szinte alig,3-4 hetente talán(akkor jó mindkettőnknek {keveslem})

Próbálok odafigyelni rá,hetente legalább 1 virág,vagy csoki.

Szerintetek?

nov. 27. 10:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
32%
Troll.
nov. 27. 10:38
 2/36 A kérdező kommentje:
Neméppen
nov. 27. 10:44
 3/36 anonim ***** válasza:
14%
Más dugja. Miből gondolom? Hasonló nő szeretője vagyok 5 éve.
nov. 27. 10:48
 4/36 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ennyi ragadt ki a szövegből, másik, hogy fixen nem 😉
nov. 27. 10:50
 5/36 anonim ***** válasza:
73%
Hát papucsnak tart és nyilván nem szeret. Lehet félre is jár mint írta a #3-as. Nem segítenék neki ha ő nem képes változni. Úgyhogy még egyszer próbálj vele beszélgetni, beosztani rendesen, hogy ki mit csináljon és ha nem vevő rá akkor hagyj csinálja egyedül elvégre otthon van, ideje bőven elég rá.
nov. 27. 10:51
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy félrejár, de nyilván annyira nem szeret már téged, nem érdekled annyira, hogy kedveskedni akarjon neked.

Leülnék, beszélnék vele erről nyíltan, hogy rossz irányba megy a házasságotok, ha nem szeret már téged, mondja meg, ha nem akar változtatni dolgokon, akkor váljatok el.

Nem veszekedni, kell, hanem nyíltan, de nyugodtan megmondani neki, mit érzel, és igenis belebegtetn, hogy te ezt hosszútávin nem akarod elfogadni.

nov. 27. 10:57
 7/36 A kérdező kommentje:

Kb 2 éve voltunk párterápián akkor segített is rajtunk, jól ment minden.

Igazából ez nem rég esett le a tantusz hogy most hogy is vagyunk (kicsit belefáradtam, hogy megbeszéljük)

Nem nem jár félrek*ni

nov. 27. 10:58
 8/36 anonim ***** válasza:
79%
Minek háztartásbeli, ha nem akarja vinni a háztartást?🤣Akkor ő tulajdonképpen mit csinál? Candy crushozik 0-24-ben? Ekkora gyerekek mellett amúgy nem értem, miért nem dolgozik legalább félmunkaidőben.
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem neked nem volt előtte olyan kapcsolatod még soha, ahol kedveskedtek volna neked? Nincs összehasonlítási alapod?
 10/36 anonim ***** válasza:
68%
Én se értem, minek segítesz be neki, ha háztartasbeli.
nov. 27. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!