Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik sokszor szidjátok a nőket, hogy nincs normális közöttük, számotokra milyen az ideális "normális" nő, mit értetek a normális jelző alatt?
Csak azért kérdezem, mert sokszor belefutok a valóságban is abba, hogy a pasik bírájlák a nőket, hogy mennyire nincs köztük normális, holott az én baráti társaságomban rengeteg csinos, okos, vidám intelligens lány van :)
(én kapcsolatban élek, úgyhogy nem azért tettem fel a kérdést mert elkeseredett d.gtalan p.csa vagyok)
mindjárt jön a válasz h "de igen, az vagy"
3....2....1... x)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, itt nyugodtan kifejthetitek. :) Szerintem más is nagyon kíváncsi lenne rá.
Amúgy pontosítom a kérdést még jobban: az én baráti társaságomban rengeteg ilyen lány van (20on éves korosztály) és nem értem, hogy sok fiú hogy hogy nem találkozik annyival, mint amennyivel én. Amúgy 21 éves lány vagyok.
Azokat az ellenpéldákat én is ismerem, csak náluk meg a szépséges barátzónába kerülök és végig nézem ahogy összejönnek egy nyálas palival, mint ebben az évben is :)
Alapjáraton inkább az életet szidom amiért tennem kell hogy párkapcsolatom legyen, különben magamnak ártok a nagy érzelmi intelligenciám miatt.. rosszul viselem a szerelmet. Most is egy plátói szerelembe csöppentem bele és még csak a munkámba se áshatom bele magam mert pont a munkatársam az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!