Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mennyire ideális/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ideális/normális egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Lassan 9 éve élünk eggyütt a feleségemmel(31/F 31/N). Van 2 gyermekünk(5+7évesek).

Én 2 műszakban dolgozok,feleségem háztartásbéli.

Pár hónapja kicsit elveszve érzem magam. Itthoni dolgokban próbálom kivenni a részem( porszívózás,mosogatógép,rendrakás,bevásárlás,főzés stb.stb.).

Ha delután-éjszakás vagyok,kicsit én viszem oviba(párom miatt),ha délelőttös vagyok én fektetem őket.

Hétvégente szinte mindig én főzök.

(Ez csak a nagyja)

Tudom-tudom ez nem segítség a páromnak, hisz rgy család vagyunk, mégis azt érzem,hogy ez igenis segítség (kis terhet leveszek a válláról,ami nem is esik a nehezemre).VISZONT!

Van egy majdnem velünk egyidős családbarátunk(ott is a feleség háztartásbéli) és nemrég volt egy beszélgetéses este ahol kicsit kellemetlen volt nekem.

Ott a férj ilyesmibe nem nagyon segít be,viszont a feleség elég sok dologgal kedveskedik.

Napi cigit megtölti,minden reggel felkel reggelit készít mielőtt a férj elmegy dolgozni,+reggelit csomagol, ha későn ér haza vacsit csinál stb.

És itt esett le,hogy én semmi ilyesmit nem kapok a páromtól.

2havonta talán 1x készít vacsorát mire hazaérek és ennyi.Amikor ezt szóvátettem,hogy felém nincs semmi ilyesmi, nemigazán volt semmi válasz(veszekedés viszont igen).

Szexuális életünk szinte alig,3-4 hetente talán(akkor jó mindkettőnknek {keveslem})

Próbálok odafigyelni rá,hetente legalább 1 virág,vagy csoki.

Szerintetek?

nov. 27. 10:36
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

#20 Nem csak nem amiatt.

Hanem, hogy kicsit felnyitották a szemem, hogy én csak rakok a kapcsolatba,viszont nem kapok.

(Utóbbi időben).

Vannak olyan helyzetek,hogy kicsit beleszükürlünk a mindennapokban és kell valaki aki felnyitja a szemünket. Nálam ez ekkor történt meg

nov. 27. 11:35
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Vágyott is háztartásbeli lenni vagy csak az említett racionális okokból az?

Nekem van egy olyan sejtésem, hogy nem annyira tetszik ez neki. Talán nem volt elég önismerete, hogy lássa előre, hogy számára ez nem lesz jó, ő nem az a típus, aki ebben ki tud teljesedni (mint ahogy #20 vélhetően ki tudna például). Kiégett lehet, depressziós - kívülről ez persze lustaságnak meg hisztisségnek, hárpiaságnak tűnik.

Volna lehetősége olyan munkát vállalni, ami mellett stabilan tudja vinni a gyereklogisztikát és nem rühellné? Mert elküldeni 4-6 órában takarítani szintén nem javítana a helyzeten...

A gyerekekkel mi újság? Mennyire problémásak? Mennyire igényelnek figyelmet, szórakoztatást/foglalkozást, mennyit nyaggatják? Neki hogy tetszik az anyaság? Sajnos van, aki akkor ismeri fel, hogy nem neki való, amikor már ott vannak.

31 éves, 23 körül eshetett teherbe az első gyereketekkel, előtte nem sokkal kerültetek egybe. Ezt is figyelembe kell venni, amikor a fentiekről és az egész helyzetről gondolkodunk.

Nem olyan egyszerű ez, mint itt le lett egyszerűsítve. De nyilván könnyebb az ő hibáztatásával elintézni mindent...

nov. 27. 12:00
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, első körben pedig vele kellene erről beszélni. Írod, hogy szeretne vállalkozást indítani, de te ezzel kapcsolatban szkeptikus vagy. Pl ezt olvasva én azt gondolom, hogy bármit csinál neki sem megfelelő a visszajelzés.

Aztán magadban is illene rendet tenni. Hogy te akkor is szeretnéd, és elfogadnád társadnak, ha többet takarítana, főzne, több lenne az intim együttlét? Vagy már régebb óta nem érzed ezt jónak, és most hogy másnál láttál jobbat, megfogalmazódott, hogy te is arra vágysz? Mondjuk azt tudod kell, hogy a kapcsolatokba mindig pakolni kell. És nagyjából a csapásvonal mindegyikben ugyanez lesz.20-as voltam.

nov. 27. 12:37
 24/36 anonim ***** válasza:
32%

22-es, senkinek nem fognak a fejéhez fegyvert, hogy legyen anya. Ö az lett, azt vállalta, kétszer is. Elöbb kellett volna ezen gondolkodni, most már késö. Most az a dolga, tetszik-e neki vagy sem, hogy ellássa a gyerekeket, és mivel háztartásbeli, a háztartást is. Ha nem megfelelö az élete, akkor meg nyissa ki a száját, biztos vagyok benne, hogy kérdezö is támogatná abban, hogyan lehetne ez neki is jobb. Így is segít neki böven eleget. Ha dolgozni akar, akkor ezt meg lehet beszélni, nem gondolnám, hogy kérdezö mindenáron otthon akarja tartani. Ha kiégett, akkor meg kezeltesse magát, ott van rá az egész napja.

Én itt azt látom, hogy ami a férjre van bízva (pénzkeresés) azt kipipálhatjuk, ami meg a nö dolga lenne, annak a felét is a férj csinálja.

Más nö munka mellett végzi el azt, amiröl itt szó van. Nem gondolom, hogy itt az asszonyt sajnálni kéne.

nov. 27. 12:42
 25/36 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről már, kérdeztem, hogy nem-e esetleg kicsit megunta(mióta terhes lett azóta otthon van).

Viszont itt van egy kis kapufa, mivel ő nem menne el se több műszakba se, "alja" munkát végezni.

Akkor jutott eszébe, a magánvállalkozás. (Nem tartom magam buta embernek,sőt. Emiatt van bennem egy kis félsz, hogy nem fog működni)

nov. 27. 13:07
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettsége van, azt nem írtad. Vállalkozni jó dolog, de hogy működjön először érteni kell valamihez, amit el lehet adni. Egy vállalkozáshoz tőke is kell. Van rá pénzetek ami nem fog hiányozni, ha bukó a dolog?
nov. 27. 13:16
 27/36 anonim ***** válasza:
51%
Akkor jól sejtettem. Patthelyzet. Normális munkalehetősége nincs, a jelenlegi helyzetét is utálja. Nem írod, mi lenne ez a vállalkozás, de szerintem legalább megpróbálni hagyd, még ha pénz is... Ezt látom az egyetlen lehetőségnek a javulásra. Különben vagy marad a mostani felállás, és abban lesz ingerült, vagy valami általa utált munka, és amiatt.
nov. 27. 13:17
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem a pénz miatt aggódok, hanem amiatt, hogy nagyon lelkes.

És ha neadjisten beletörik a bicska, nem tudom mennyire fogja őt ez hazavágni.

nov. 27. 13:23
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem ennél rosszabbul nem lesz akkor sem... Legalább kimozdul erről a holtpontról, ott lesz a tudat, hogy megpróbálta. Nem az, hogy úgy kell beletörődnie ebbe a szar patthelyzetébe, hogy meg sem próbált (próbálhatott) változtatni.
nov. 27. 13:31
 30/36 anonim ***** válasza:
36%

29-es, ez mind ok, de attól, hogy belekezd egy vállalkozásba, még nem fog többet szexelni, nem fog többször vacsorát fözni és nem fog jobban figyelni a párjára sem. Most se csinál sok mindent, a vállalkozás mellett meg még annyira sem fog.

Az meg, hogy nem megy el "alja" munkára, számomra kettö dolgot jelent: nem ért semmihez, különben nem kéne alja munkát végeznie, és/vagy túl jó dolga van, nem szar neki még eléggé otthon, mert ha az lenne, akkor azt nézné, hogy csak napi pár órára kimozdulhasson emberek közé, valami mást csinálni.

nov. 27. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!