Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 50 és nők, mivel csábítjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 és nők, mivel csábítjatok el otthon a férjeteket?

Figyelt kérdés
Erotikus hastánccal, leitatjátok vagy hogy?
nov. 22. 21:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%

"Az 50 éves nők 95%-a már nem szexel, baromi ronda. Ha nem hiszed menj fel egy társkeresőre, nézd meg a 20-as, majd a 30-as, 40-es korosztályt. A végén az 50-est. Jól látható a zuhanórepülés."

Ugyanezt látom a pasiknál, csak ott már a 40. évtől.🤷

nov. 23. 08:21
 22/31 anonim ***** válasza:
51%

35 feletti férfiak már dagadtak, kopaszok, minden bajuk van.

Csábítgassa őket az anyukájuk.

nov. 23. 08:59
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
38 évesen ismertem meg az akkor 26 éves szeretőmet.Most 50 vagyok mindjárt és még mindig tart a dolog.Mivel csábítgatom?Elmondása szerint az arcom szépsége, a kellemes kisugárzásom, a normális viselkedésem,és az alakom fogta meg, ami akkor bizony kövér volt.Azóta lefogytam, de még mindig kíván, pedig sok év telt el azóta.
nov. 23. 09:07
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

20. Jól hangzik, de a lényeg hogy a nőknek semmi de semmi feladatuk ne legyen. Csak ők legyenek a fókuszban, nulla munka, nulla kötelesség. Sőt, a "NŐ" és a "KÖTELESSÉG" szó nem szerepelhet egy lapon. Kötelessége kizárólag csak a férfiaknak van, de úgy hogy azért egy jó szót sem várhatnak el. A kötelesség az alapot jelenti, de az viszont lefed mindent. Egy férfinek az élet összes területén a maximumot kell hoznia, de azért még nem jár semmi.

Ellenben egy nőnek elég ha csak létezik, neki viszont a maximum jár alanyi jogon.

25/31 anonim ***** válasza:
65%
Pff...de fáj a pasiknak az őszinte vélemény.🤭
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
25. Látom neked is! Én nem pasi vagyok, hanem FÉRFI. Ha nem tudod mi a különbség, azon meg nem is csodálkozom. Ahonnan jöttem, ott egy olyan patch-et kapott az ember hogy "Combat Proven". Az életemre is igaz ez. Ez nem gyk-s szint.
nov. 23. 09:16
 27/31 anonim ***** válasza:
87%

Jól van, Móricka.

Hülye vagy. Leülhetsz. Egyes.

nov. 23. 09:38
 28/31 anonim ***** válasza:
77%

17.

Annyira érdekel téged hogy még mindig ide irogatsz és bizonygatod mennyire nagy ember vagy. 🙂

nov. 23. 11:27
 29/31 anonim ***** válasza:
60%

24

Ezt úgy írod hogy teljesen általános és megszokott jelenség hogy a férfi otthagyja a nőt a gyerekkel, vagy annyi az apai szerep hogy megsimogatta este a gyerek buksiját. Szerencsére egyre több a jó apa.

Jó apának és férjnek van bélyegezve az aki foglalkozik a gyerekkel és nem veri a feleségét közben az lenne az alap.

Értjük hogy sértett vagy de ennek a fajta általánosításnak semmi értelme

nov. 23. 11:32
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
28. Hát amilyen emberek itt jelen vannak, azokat mérföldekkel előzöm. Lehet lepontozni! :) Aztán hogy meddig írogatok ide, az meg az én dolgom. A lepontozgatásaitok sem érdekelnek, ez nem az a fórum ahol lenne bármi szerepe is a százalékoknak. Mivel nem tartom magamba a véleményem, a véleményem meg nem a rózsaszín-cukros-mázas gyk-s blablabla, ezért nekem pont jó hogy nyomkodjátok a pirosat. A birkanyáj nektek biztonságos, nekem meg ellenszenves. Az hogy nekem mi a bajom, az megint csak a saját keresztem. Mindenre meg van az okom, de ezt elég ha én tudom.
nov. 23. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!