Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 50 és nők, mivel csábítjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 és nők, mivel csábítjatok el otthon a férjeteket?

Figyelt kérdés
Erotikus hastánccal, leitatjátok vagy hogy?
nov. 22. 21:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem egy 10 perces hastánccal kell elcsábítani valakit, hanem az előtte való évek során fenntartani a lángot. Ha már kialudt akkor riszálhatja magát, semmit sem fog érni.
nov. 22. 22:35
 12/31 anonim ***** válasza:
10%
Hastánc egy 50 éves nőtől??? Jéééézusom! Ahogy elnézem az 50-es női korosztályt, inkább a cölibátus!
nov. 22. 22:47
 13/31 anonim ***** válasza:
57%
#10 #12 NYUGI, a megnyilvánulásaid alapján semmilyen korosztálynak nem kellenél, gondolom innen ered a frusztrációd is.
nov. 22. 22:52
 14/31 anonim ***** válasza:
12%
13. A szokásos kártyát kihúztad? Kellettem, és most is kellek, ne ringasd magad álomba. Nekem mindig is voltak szintek, amiket előbb én ugrottam meg, majd ezt el is várom. Baj? Egyébként nős vagyok, van családom, és kapaszkodj meg, a nők még így is nyitottak felém. Ezen nem is csodálkozom, mivel minden téren verem a korosztályos bizonyítványokat. Oké, megpróbáltad, nem jött be.
nov. 22. 23:00
 15/31 anonim ***** válasza:
37%

Kettőn áll a vásár, a férfi tegyen meg ugyanannyit a csábításért, mint a nő.

#13 Igaza lehet a 14-esnek sajnos. Én korrekt férfinak tartom magam, és tisztelem a nőket, de én is azt tapasztalom a környezetemben, hogy a nőknek az kell, aki úgy bánik velük, mint egy ronggyal, vagy olyan megalázó, degradáló megjegyzéseket tesz róluk, mint itt egy páran. Ezt látom.

nov. 22. 23:42
 16/31 anonim ***** válasza:
59%

14.

Aki ennyire bizonygat valamit az nem hiteles forlg ha ilyen a stílusa. "Oké, megpróbáltad, nem jött be."

nov. 23. 00:21
 17/31 anonim ***** válasza:
25%
16. Szerinted mennyire érdekel az, hogy te mit gondolsz hitelesnek? Arra nem gondoltál hogy a pici egód ezzel akarja lehúzni a fenyegetést? Hagyjuk már! Bizonyára nagyon hitelesek a telepi véglény betyárok, meg a kocka nerdek. Az meg hogy büszke vagyok arra amit elértem, hogy az téged zavar, az meg nem az én problémám. :) Ne üljünk már fordítva a lovon. Indulhat akkor a lepontozás! Látod, kinek mit jelent a siker... :)
nov. 23. 01:18
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Mi van? Csábitson el ő engem!! Én vagyok a nő
nov. 23. 05:23
 19/31 anonim ***** válasza:
82%
Ki akarná elcsábítani azokat a csúf vénembereket?
nov. 23. 06:16
 20/31 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell elcsábítani senkit. Jó eséllyel ez 25-30 éve már megtörtént.

Átlagos férfinél a jól bevált recept, ha a feleség nem hisztizik, normálisan főz, és minden héten egyszer kitárazza aput. Ha van kedve, ha nincs. Ez a hosszú házasság titka.

Hogy fordítva is működjön a dolog: az 50-es nővel éreztetni kell, hogy megbecsülik. Éreznie kell, hogy tetszik a férjének, még ha egyébként csúnyának is tartja magát. Meg kell hallgatni, ha mondani akar valamit. Néha meg kell lepni valamivel, amit értékel, akár egy szál virággal. Kell az érintés a hétköznapokban, néha elkapni, megölelni, még ha nem is lesz szex belőle.

Nem biztos, hogy mindenkinél, de a legtöbb embernél ezek működnek.

nov. 23. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!