Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol mióta együttélünk?
Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, azóta pedig teljesen elhanyagolva érzem magam. Szombatot leszámítva egész héten reggeltől estig oda van dolgozni, mert mellékállása is van (nem azért, mert rászorul, alapból jól keres, csak gyűjt), vasárnapaponként a családjával van. Este pár percre találkozunk és ennyi, megyek aludni, mert olyankorra már hulla fáradt szoktam lenni. Alig segít itthon a teendőkben, úgy kell könyörögnöm neki, hogy segítsen és ne rám háruljon az egész lakás takarítása. A szex se olyan már, ő se kezdeményezi gyakran, keveset szeretkezünk, nem is kívánom már úgy, nem is érzem úgy, hogy törekedne arra, hogy kielégítsen engem. A költözés óta nem voltunk sehol se, igényelném, hogy csináljunk programokat, főleg így, hogy alig látom hiába élünk együtt, de nem. Beszéltünk már erről többször is, de mintha a falnak beszélnék. Én megértem, hogy neki kell a pénz a jövendőbeli vállalkozásához, de én ebbe belebetegedek. Nem érzem magam jónak, semmi önbizalmam, alig van hozzám kedves szava, de kritizálni azt tud.
Mindemellett még sóher is, külön kasszán vagyunk, de a kajába bedobjuk felesbe a pénzt, és abból szoktunk vásárolni. Pénteken leszólt, mert képes voltam venni egy tábla csokit a közös pénzből, holott tudom, hogy spórolunk. Erre persze kiakadtam, és lezsugoriztam, nem tetszett neki ez, most nem szól hozzám azóta, rideg velem.
Teljesen tanácstalan vagyok, mit kéne tennem? Költözzek vissza a szüleimhez, hagyjam itt? Ott is rossz körülményeim voltak, utáltam ott élni. Gyűjtsek egy kis pénzt és költözzek külön albiba? Várjak még, beszéljek még vele és ne legyek türelmetlen? Nem tudom
25N
Teljesen egyetértek veletek.
Egyre jobban szorul a hurok nálam. De nagyon félek lépni, igazából anyán és rajta kívül nincs senkim. Persze a munkahelyemen van 1-2 közeli barátom, de nem olyanok, magányos vagyok, introvertált.
Nagyon szeretem őt, meg mindig tiszteletteljesen viselkedik velem, vicces, aranyos. De mint barátnőjét, nem érzem, hogy megbecsülne a fent leirtak miatt. Mintha egy jó barátom lenne, aki törődik velem, de ez még mindig nem az. Nem érzem szeretve magam, hiába beszélgetek vele arról, hogy én mit szeretnék, mozduljunk ki, lepjen meg, túl kevés a szex, lehetne több, mégse látok változást.
De értem, igazából ez megszoksz vagy megszöksz, köszönöm a megerősitéseket és a tanácsokat!
Hagyd el, mert ezzel csak az udvarlási szakasz volt szép.
Konkrétan kellett neki valaki otthonra aki mos főz takarít.
Csak mondom: férjem is udvarolt szépen 3 évig, programoztunk, udvarolt.
Aztán jött az összeköltözés. Este esett haza, munka után vagy edzésen volt vagy táncolni. Én meg elég sokat sírtam otthon reggeltől estig egyedül terhesen.
Szerintem nem szeret téged és belekényelmesedett.
Én lépnék a helyedben....
Amikor egy pasi azt látja hogy rá vagy utalva, mert nincs senkid, és biztosan várod őt minden este hiszen úgyse tudsz hova menni, akkor azt gondolja hogy neki már úgysem kell semmit tennie a kapcsolatért.
Sok pasi akkor lesz ilyen paraszt amikor már ott van 1-2 gyerek és tényleg nem tud hova menni a nő.
Így kénytelen maradni és kénytelen gondoskodni a paliról.....
Konkrétan belekényszerítik a nőket ilyen méltatlan helyzetekbe, miközben ők vígan csajoznak, és kefélgetnek félre. Otthonra meg kell valaki elvégzi a munkát...
"neki kell a pénz a jövendőbeli vállalkozásához" - Magának dolgozik, vagy veled együtt képzeli majd a jövőbeli vállalkozása gyümölcsét élvezni?
Az összeköltözés előtt többet voltatok együtt? Akkor nem érezted úgy, hogy elhanyagol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!