Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhanyagol mióta együttélünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagol mióta együttélünk?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, azóta pedig teljesen elhanyagolva érzem magam. Szombatot leszámítva egész héten reggeltől estig oda van dolgozni, mert mellékállása is van (nem azért, mert rászorul, alapból jól keres, csak gyűjt), vasárnapaponként a családjával van. Este pár percre találkozunk és ennyi, megyek aludni, mert olyankorra már hulla fáradt szoktam lenni. Alig segít itthon a teendőkben, úgy kell könyörögnöm neki, hogy segítsen és ne rám háruljon az egész lakás takarítása. A szex se olyan már, ő se kezdeményezi gyakran, keveset szeretkezünk, nem is kívánom már úgy, nem is érzem úgy, hogy törekedne arra, hogy kielégítsen engem. A költözés óta nem voltunk sehol se, igényelném, hogy csináljunk programokat, főleg így, hogy alig látom hiába élünk együtt, de nem. Beszéltünk már erről többször is, de mintha a falnak beszélnék. Én megértem, hogy neki kell a pénz a jövendőbeli vállalkozásához, de én ebbe belebetegedek. Nem érzem magam jónak, semmi önbizalmam, alig van hozzám kedves szava, de kritizálni azt tud.

Mindemellett még sóher is, külön kasszán vagyunk, de a kajába bedobjuk felesbe a pénzt, és abból szoktunk vásárolni. Pénteken leszólt, mert képes voltam venni egy tábla csokit a közös pénzből, holott tudom, hogy spórolunk. Erre persze kiakadtam, és lezsugoriztam, nem tetszett neki ez, most nem szól hozzám azóta, rideg velem.

Teljesen tanácstalan vagyok, mit kéne tennem? Költözzek vissza a szüleimhez, hagyjam itt? Ott is rossz körülményeim voltak, utáltam ott élni. Gyűjtsek egy kis pénzt és költözzek külön albiba? Várjak még, beszéljek még vele és ne legyek türelmetlen? Nem tudom

25N

okt. 13. 15:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Csak te tudod, hogy fenn tudnal e tartani egy alberletet egyedul.

Nem a kozos jovot tervezi, hanem csak a sajatjat, nem latom, hogy ertetek tenne, csak azt, hogy magaert. Mindenkepp beszelj vele errol, de nem gondolom, hogy valtozna valami. Szerintem ennek annyi :/

okt. 13. 15:38
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
"Gyűjtsek egy kis pénzt és költözzek külön albiba?" - Igen, szerintem ez lenne neked a legjobb.
okt. 13. 15:38
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

Én ugy vagyok a kapcsolatokkal hogy ha szakitas is lesz majd belole de legalább addig legyen már szép meg élmény.

Ha még akkor is toxic meg csak szorongásokat fajdalmakat szül míg tart, kár előltetni. En kifele kezdenék nézni.

Ez a kompromisszumok és megbeszélések meg olyanok mint a gravitácio ellen küzdeni már ismerem ezt. Ideig óráig fel is élénkülhet a másik ismét zsong es törődős szerelmes vagy tesz értünk DE ismét eljön ujra a lejtmenet!

Én már belefáradtam ilyenekbe hogy feldobjak vkit, meg a kapcsolatot, ujra szikrákat élesztgessek, vagy kerékvágásba tereljem az egészet hogy neki is jó legyen minden nekem is, én már az en tapasztalataimmal ott tartok hogy egyszerűbb mást keresni mint éveken át próbálni mindig a sz.rból építeni a várakat.

okt. 13. 15:41
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Lépj le amint gyűjtesz eleget.
okt. 13. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint itt minden a pasiról szól, az ő jövőjéröl, nem a közös jövőröl.

Ezáltal itt szerintem nincs is több kérdés.

okt. 13. 16:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetes. Én benneragadtam egy hasonlóban. Sajnos nekem sem volt erős családi hátterem. Ha egy pici esély van rá, hogy megélj egyedül, menekülj. A vége az lesz, hogy érdekkapcsolatban élitek le az életeteket.
okt. 13. 21:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Ma is beszéltünk erről, hogy zavar engem az, hogy elhanyagol. De csak azzal jött, hogy hát őt is zavarja az, hogy én lassan haladok az életben (igyekszem pedig), meg, hogy adjak rá megoldást akkor, ilyenek. Kezdek belefáradni, de szeretem őt, első nagy szerelmem mondhatni, egyben a legjobb barátom is, nagyon megviselne a szakítás, lehet túl se élném, nincs senkim se, csak édesanyám, de vele szemben is vannak kételyeim. De így se jó, mert rosszul érzem magam ebben. Rosszul érzem magam és tanácstalan vagyok, csak kínlódok úgy érzem.
okt. 13. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol az a baj, legalabbis a reszedrol, hogy nem asszertiv a kommunikacio. Nem azt kene mondanod neki, hogy mit nem csinal, hanem, hogy mit csinaljon, mi esne jol.

“Nem foglalkozol velem, elegem van” vs “Ugy erzem, mostanaban keves idot toltottunj egyutt, mit szolnal, ha elmennenk ide/oda?”

Ugye, mennyivel masabb a ketto?

Ha viszont ugy erzed, hogy igy sem lenne valtozas es csak kinlodsz, akkor ideje szakitani.

Ne mondd, hogy nem elned tul, emberek tul elnek szakitast/valast 20-30 ev utan is, azt is tulelik, ha elvesztik a szeretteiket, nem fogsz belehalni. Fajdalmas lesz egy ideig, de ha akarod, tovabb dogsz tudni lepni.

okt. 13. 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben a sarkamra allnek. Ha nem tortenik valtozas, menj el. Lehet, akkor megijed es jon utanad aztan az is lehet, hogy sajnos erre vart, es egyszerubb aldozat szerepbe bujni. De te se turj el mindent... Nemcsak az o igenyei, tervei fontosak az eletben, hanem a tied is, ezert PARkapcsolat :D
okt. 13. 22:31
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

Ezt az embert nem éri meg szeretni neked... Felesben fizetitek a dolgokat. Miért nem felesben csináljátok a házimunkát és a főzést? Főzzetek külön magatoknak saját pénzből.

Ha rád zúdítja a munka nagy részét a háztartásban, elveszi tőled a pénzt (tehát hamarabb össze rakja a saját vállalkozását), ha meg szeretnél beszélni egy problémát még te vagy a hibás akkor nem szeret.

Csak az az ember szeret igazán, aki könnyebbé szeretné tenni az életed és tesz is érted.

Ha bírsz és van időd csináld azt, amit ő. Vállalj másodállást. Gyűjts össze annyi pénzt, amennyit csak tudsz, míg a lakhatás felét fizeti. Legyen félretett pénzed a SAJÁT jövődre. Ő sem a közösre gyűjt.

Szeretheted, ahogy akarod, de jobban járnál, ha a saját érdekeid néznéd. A párkapcsolatok/házasságok nem túl tartósak manapság. Fiatalabb sem leszel már. Legalább anyagilag járj jól.

okt. 13. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!