Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító lenne?
Tudom hogy a pukizás természetes dolog mindenki csinálja.
Néha előfordul hogy kicsúszik.
Együtt élek barátnőmmel és nem volt ebből a pukizas dologból gond, nem szemérmes ez ügyben.
Viszont az utóbbi időben bejelenti hogy volt wcn nem tudott p.kizni vagy ül mellettem a kanapén megemeli magát és pu.kizik és csak mosolyog.
Tudja hogy van ebben nálam egy határ..és ez már zavar hiába több éves kapcsolat
De senki nem irt ilyet, hogy konkretan az orra ala fingik, nem erted ?🤣
Arrol volt szo, hogy ott ul mellette es teljesen normalis modon pukizik. Nem arrol, hogy legyezi fele, meg rohog rajta, meg mittudomen. Te csak hozzakoltod a kis sztoridat.
megemeli magát és pu.kizik és csak mosolyog.
Ezzel kezdte.
Nem apád vagyok, hanem anyád.
Ezért is nem fingorászok a kanapén a férjem mellett felemelt lábbal vigyorogva, hogy de ügyes vagyok apjuk, figyeled?
A csűrben az nevelkedik, aki így viselkedik és aki szerint ez a viselkedés rendben van. Ezüstkanálra gondoltál? Mert össze-vissza írsz hülyeségeket. Ideges vagy?
Mondjuk ha te így viselkedsz, tényleg kéne a seggedbe egy kanál.Csak hogy elzárja az utat.
El kell ismernem, hogy emberünk a "a kanállal a seggében" kifejezéssel példát titulált.
Én exhumálom magam.
Elmondja hogy épp kakilni megyek, vagy nem tudott kakilni.
Pukizás után mosolyog de nem a zavarában. Sőt hozzá teszi jobb kint mint bent.
“ Nekem nem is kene olyan par, aki nem fogadja el a normalis testi folyamatokat.
Menstrualni sem menstrualsz akkor, mert undorito?”
Te egyébként az “illemről” mint olyanról már hallottál? Természetes testi folyamatok ezek, mégsem szarsz az étterem közepére sem. Tudod, mindennek megvan a helye és ideje. Meg a tampont sem a barátod előtt cseréled gondolom, bár az írásaid alapján nem kaptál rendes nevelést, honnan is tudnád, mit illik meg mit nem.
Én nem pukizok szándékosan a párom orra alá, de nem is futkosok ki, ha éppen nagyon kell, hanem szépen, halkan "elengedem". Ha hangosan csúszik ki, akkor sem esek kétségbe.
És most kapj a fejedhez, tampont is cseréltem már előtte, na bumm.
Az a nevetséges, hogy egymás nemiszerveit nyaljuk/szopjuk, de ha kicsúszik egy fing, az már "hű, de undorító". Ez kicsit ellentmondásos, nem?
Hát,én is el szoktam mondani,ha nem sikerült épp wcznem,mivel nekem ez egy problémám,ami zavar. Ahogy az is zavar,hogy nem akarok a párom orra alá, sőt senki más orra alá sem fingadozni,de mostanában olyan szinten felpuffadok minden áldott délután/este,hogy képtelen lennék mindezt magamban tartani,hiába kellemetlen. Megpróbálok én persze kimenni meg diszkréten intézni,de amikor szélgörcseim vannak,akkor kb kint is maradhatnek órákat az ajtó előtt ezzel az erővel...
Nyilván a párom nem örvend,de nem direkt csinálom.
De mondjuk ő is bejelenti minden nap 3x,hogy épp megy Sz*rni,a szerencsés gyors anyagcserejevel.
Én nem értem,miért kell ezekből akkora ügyet csinálni,ezek természetes emberi dolgok. Mi nők is "pukizunk" meg "kaksizunk",ne legyen már ez téma egy több éves kapcsolatban akármekkora díva vagyok. Elvégre nem kisfiúval vagyok együtt,hanem egy férfivel,aki talán ezt épp ésszel már felfogja,hogy nem csak a férfiak szarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!