Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kiábrándító lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító lenne?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a pukizás természetes dolog mindenki csinálja.

Néha előfordul hogy kicsúszik.

Együtt élek barátnőmmel és nem volt ebből a pukizas dologból gond, nem szemérmes ez ügyben.

Viszont az utóbbi időben bejelenti hogy volt wcn nem tudott p.kizni vagy ül mellettem a kanapén megemeli magát és pu.kizik és csak mosolyog.

Tudja hogy van ebben nálam egy határ..és ez már zavar hiába több éves kapcsolat

okt. 7. 08:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
81%
Fú #12, sosem kívános másnak rosszat, de csak egyszer jönne rád egy igazi hányós-f*sós vírus, mikor alul- felül jön szinte egyfolytában minden és a fárosnak kell berohannia hozzád a wc-be a lavórral, vagy lavórral az öledben ülnél a kocsiban és úgy vinne be a kórházba, miközbe mellette rókázol. Kíváncsi vagyok mekkora úrinő lennél...
okt. 7. 11:37
 22/41 anonim ***** válasza:
0%

Akkor pontosítok, hogy értsd: egy légtérben mással, halló/szaglótávolságon belül mással fingani undi. De ha te szereted szagolgatni meg a párod is, meg egymás büfögését is, akkor legyetek boldogok egymással, csak fogadd el azt is, hogy nem mindenki ilyen. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Mint írtam, pl. én meg a párom nem csinálunk ilyet egymás előtt és nekünk így jó. Belőletek meg emiatt jött a frusztráció, hogy “jé vannak nálatok igényesebb emberek is” és ezt nem tudjátok feldolgozni.

okt. 7. 11:37
 23/41 anonim ***** válasza:
58%
Bocs #20-nak ment (#21 voltam).
okt. 7. 11:38
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
#21 a betegség nyilván más téma…🤦🏼‍♀️Azt nem tudod kontrollálni, de a böfögést meg a fingadozást igen. Mondom, én nem tudom magamról elképzelni, hogy ülünk a tv előtt és 50 kg-s törékeny finom parfümtől illatozó nőként mint valami kocsmatöltelék befingjak a párom mellé xD Elképzelhetetlennek tartom, soha nem tettem és nem is fogom. De nektek hajrá🤣
okt. 7. 11:40
 25/41 anonim ***** válasza:
85%

Engem nem zavarna. Téged zavar. Nem vagyunk egyformák.

Közvéleménykutatás kell, hogy eldöntsd, jogosan nem tetszik?

Jó hírem van: jogos a felháborodásod, mert te egy ilyen ember vagy. Ez se nem jó, se nem rossz.

okt. 7. 11:41
 26/41 anonim ***** válasza:
55%

22

Es ha majd a parod oreg lesz es neked kell gondoskodnod rola es pelenkazni? Vagy a szuleidet? Vagy a gyerekedet? Akkor is undi lesz? Ne haragudj, de tenyleg egy hulye pcsa vagy.

Van am atmentet a maisk szajaba fingas es a hazon kivulre kell menni puki kozott is, de amilyen korlatolt vagy szellemileg, magyarazhatjuk itt neked.

De itt is latszik, nem minden esetben jar egyutt az “ertelmesseg” es az erzelmi intelligencia…

okt. 7. 12:16
 27/41 anonim ***** válasza:
18%
#26 figyu, a párom egy jóképű, sportos, igényes, gazdag, sikeres pasi, neki megfelel, hogy nem fingunk egymás orra alá. A fingós csajoknak ott vannak az igénytelen pasik. Nekik is kell valaki. Na pá.
okt. 7. 12:32
 28/41 anonim ***** válasza:
42%

Uristen de szanalmas vagy🤣

Nem hiszem el, hogy nem egy trollkodo faszi vagy, ne haragudj.

Nekem nem is kene olyan par, aki nem fogadja el a normalis testi folyamatokat.

Menstrualni sem menstrualsz akkor, mert undorito?

okt. 7. 12:35
 29/41 anonim ***** válasza:
17%

Nekem inkább az jött le abból, amit írtál, hogy direkt téged akar ezzel a viselkedéssel bosszantani.

Amúgy milyen a kapcsolat? Nőnek érzi magát melletted? Szex milyen?

okt. 7. 12:36
 30/41 anonim ***** válasza:
25%
Nőként biztos nem emelgetném a lábam és finganék vigyorogva a férjem mellett. Gyerekek... ez férfitól is primkó viselkedés. Nőtől meg aztán főleg alpári. Jó, tudom, a tinédzser lányok már minden mondatot hé gecc felkiáltással kezdenek. Az is az. meg ez is.
okt. 7. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!