Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító lenne?
Tudom hogy a pukizás természetes dolog mindenki csinálja.
Néha előfordul hogy kicsúszik.
Együtt élek barátnőmmel és nem volt ebből a pukizas dologból gond, nem szemérmes ez ügyben.
Viszont az utóbbi időben bejelenti hogy volt wcn nem tudott p.kizni vagy ül mellettem a kanapén megemeli magát és pu.kizik és csak mosolyog.
Tudja hogy van ebben nálam egy határ..és ez már zavar hiába több éves kapcsolat
Inkább vagyok az, mint igénytelen proli :D Szerencsére a párom is igényes, soha nem csinál ilyet előttem, de erre kérni sem kellett, egyszerűen igényes embereknél alap, hogy nem csinálnak ilyet.
Amúgy háttérstory: anyum mindig is sikeres üzletasszony volt, jólöltözött, finoman nőies, ápolt, se ő, se apum nem büfögtek vagy fingtak egymás előtt. Így nekem ez a természetes. Most aki Bejaasszony féle anyával nő fel, ott biztos alap dolog a vasárnapi ebéd mellé nagyokat fingani és nevetni rajta, na kösz én ilyen szintre nem fogok süllyedni, de neked egészségedre.
#14 most azt gondolja, hogy csak az ő családja viselkedik normálisan, mindenki más egy proli, igénytelen barom🤮
Húzd ki a fejedet a fenekedből inkább, kedves #11-es.
Nem CSAK az én családom, de az enyémhez hasonló értelmiségi igényes körökben az ilyesmi nem szokás :D Nálatok prolifalván igen. Ez van. Más világ, más értékek.
Érdekes, szó sem esett itt senki mas családjának az életéől, te mégis azt gondolod, hogy igénytelen mindenki. Nem gyanús egy kicsit? Nevetséges vagy.
Ebben egyetértek, más értékek. Neked a picsaság érték, nekünk nem.
Figyu, ez az oldal azért van, hogy mindenki szabadon leírhassa a véleményét. Nekem az a véleményem, hogy egymás orra alá fingani disznóólba való szokás. Neked meg az a véleményed, hogy ez teljesen rendben van. Akkor egészségedre! Csináld! Mit bánom én, hogy te mit csinálsz? :D Ettől még nekem továbbra is az lesz a véleményem róla, hogy undorító szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!