Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kiábrándító lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító lenne?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a pukizás természetes dolog mindenki csinálja.

Néha előfordul hogy kicsúszik.

Együtt élek barátnőmmel és nem volt ebből a pukizas dologból gond, nem szemérmes ez ügyben.

Viszont az utóbbi időben bejelenti hogy volt wcn nem tudott p.kizni vagy ül mellettem a kanapén megemeli magát és pu.kizik és csak mosolyog.

Tudja hogy van ebben nálam egy határ..és ez már zavar hiába több éves kapcsolat

okt. 7. 08:29
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
13%

Inkább vagyok az, mint igénytelen proli :D Szerencsére a párom is igényes, soha nem csinál ilyet előttem, de erre kérni sem kellett, egyszerűen igényes embereknél alap, hogy nem csinálnak ilyet.

Amúgy háttérstory: anyum mindig is sikeres üzletasszony volt, jólöltözött, finoman nőies, ápolt, se ő, se apum nem büfögtek vagy fingtak egymás előtt. Így nekem ez a természetes. Most aki Bejaasszony féle anyával nő fel, ott biztos alap dolog a vasárnapi ebéd mellé nagyokat fingani és nevetni rajta, na kösz én ilyen szintre nem fogok süllyedni, de neked egészségedre.

okt. 7. 10:44
 12/41 anonim ***** válasza:
62%
Hagyd az ilyen a fact is kifodított két ujjal fogja, és be se kapja mert az undiiiiii🙈🤣
okt. 7. 10:44
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
#12 jaj hagyjad már, hogy függne ez össze. Imádok szexelni és orálozni is, bár a te farkadat biztos nem lehet kellemes bekapni, mert gyanítom felétek fürdeni sem szokás minden nap. Azt is csak a miss pcsák csinálják, mi? xD
okt. 7. 10:45
 14/41 anonim ***** válasza:
75%
Xd xd xd mivel nincs pecsem így nehéz lenne bekapnod🥳🥳🥳🐑
okt. 7. 10:47
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
#14 tökmindegy, akkor is igénytelen vagy, sajnálom a pasidat xD Bár zsák a foltját…
okt. 7. 10:49
 16/41 anonim ***** válasza:
60%

#14 most azt gondolja, hogy csak az ő családja viselkedik normálisan, mindenki más egy proli, igénytelen barom🤮

Húzd ki a fejedet a fenekedből inkább, kedves #11-es.

okt. 7. 10:50
 17/41 anonim ***** válasza:
10%

Nem CSAK az én családom, de az enyémhez hasonló értelmiségi igényes körökben az ilyesmi nem szokás :D Nálatok prolifalván igen. Ez van. Más világ, más értékek.

okt. 7. 10:52
 18/41 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, szó sem esett itt senki mas családjának az életéől, te mégis azt gondolod, hogy igénytelen mindenki. Nem gyanús egy kicsit? Nevetséges vagy.

Ebben egyetértek, más értékek. Neked a picsaság érték, nekünk nem.

okt. 7. 11:07
 19/41 anonim ***** válasza:
13%

Figyu, ez az oldal azért van, hogy mindenki szabadon leírhassa a véleményét. Nekem az a véleményem, hogy egymás orra alá fingani disznóólba való szokás. Neked meg az a véleményed, hogy ez teljesen rendben van. Akkor egészségedre! Csináld! Mit bánom én, hogy te mit csinálsz? :D Ettől még nekem továbbra is az lesz a véleményem róla, hogy undorító szokás.

okt. 7. 11:29
 20/41 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, te hol olvastad, hogy azt írom le, hogy egymás orra alá normális?
okt. 7. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!